#DCDW Academy

Goede verkopers worden elke dag beter en zijn thuis in de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. #DCDW Academy speelt daarop in met een actueel aanbod aan trainingen, webinars en coaching. Vrijwel alle trainingen kunnen online gevolgd worden wat reiskosten en tijd scheelt. Het aanbod is geschikt voor alle niveaus en natuurlijk speciaal gericht op de autobranche.

Download de brochure

Vergroot je kennis en word een betere verkoper

#DCDW Academy geeft eigenaren en verkopers van autobedrijven concrete hulpmiddelen in handen om zich te verbeteren in hun vak. Door met een e-learning platform te werken kunnen de trainingen, cursussen en webinars online gevolgd worden, op de plaats en de tijd die jou het beste uitkomen.

 

4 redenen voor #DCDW academy

  • De automotive verandert en daarmee ook de wijze waarop er nieuwe en gebruikte auto’s worden verkocht.
  • De online en mobiele revolutie zorgen ervoor dat achteromkijken je niet beter maakt.
  • Er is behoefte aan meer content en context over de (online) automotive en de rol van zowel de verkoper als de marketeer.
  • De trainingen en cursussen worden ontwikkeld door Paul de Vries.

Het aanbod is afgestemd op de technieken en uitdagingen die verkopers vandaag de dag tegenkomen in hun werk, zoals online en telefonische leads, de klantreis, effectief omgaan met e-mail en voicemail. Ook afsluittechnieken om tot een deal te komen, komen uitgebreid aan bod.  

Download de brochure

Gratis proefabonnement aanvragen #DCDW academy

#DCDW Academy werkt op basis van een lidmaatschap waardoor je hele team de trainingen en cursussen kan volgen, terwijl je als verkoopleider of directeur de voortgang van je medewerkers kunt monitoren. Zelf ervaren wat #DCDW Academy voor je bedrijf kan betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend proefabonnement aan.

Ga naar de academy

Het aanbod van #DCDW Academy vrijblijvend proberen?

Reviews

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Niets missen van de online automotive?