Call Track Manager

Telefonische leads zijn de beste leads van allemaal..

De telefonische lead – de meest mishandelde lead van allemaal!

Onderzoek wijst uit dat de telefonische lead nog altijd verantwoordelijk is voor 70 procent van het totale aantal leads in het dealerbedrijf. Hoe dat komt? Simpel: steeds meer internetbezoek komt vanaf een smartphone en dan is er voor een belletje vaak maar één klik nodig. Call leads hebben bovendien de hoogste conversie naar sales en dat maakt dit de belangrijkste lead die je verkoopteam aangereikt krijgt. Zorg dus dat je grip krijgt op je telefonische leads.

Elke dag inzicht in je gemiste kansen!

 

#DCDW Call Track Manager is de onmisbare assistent bij de opvolging van die telefonische leads. Het systeem geeft inzicht in de behandeling van de leads en in het effect van de marketingcampagnes. Op basis van unieke telefoonnummers is de herkomst van telefoontjes meetbaar. Call Track Manager zorgt ervoor dat je geen enkele lead meer mist, maakt je verkopers beter en zorgt voor hogere verkoopaantallen.

Ik heb een vraag over Call Track Manager

  Een autobedrijf dat geen enkele lead wil missen, kan niet zonder Call Track Manager.

  Wordt een telefonische lead niet direct in je bedrijf beantwoord, dan signaleert de Call Track Manager dat. Aan de hand van een uitgebreide rapportage kun je vervolgens je processen verbeteren zodat er geen gesprek meer wordt gemist en er geen enkele lead meer verloren gaat. Alleen dan is de kans op conversie het grootst.

  Gesprekken beoordelen
  Met call tracking kunnen telefoongesprekken worden opgenomen en door Quality Managers van #DCDW worden beoordeeld. Zo leren verkopers beter omgaan met telefonische leads en wordt er alles uit een lead gehaald wat erin zit.

  Meer weten over de Call Track Manager?

  De Call Track Manager maakt het mogelijk om al uw marketingkanalen kwantitatief en kwalitatief te beoordelen. Dit levert sales op en geeft je een beter inzicht in het effect van je marketinginspanningen.

  Download brochure

  De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  Niets missen van de online automotive?