Business Development Center(BDC/KCC)

Snelle, adequate en uiterst effectieve opvolging van online leads.

Een extern KCC inhuren?

Zeker weten dat je leads adequaat en professioneel opgevolgd worden en beschik je niet over een eigen Klantcontactcentrum om dit te doen? Dan is het Virtual BDC (Business Development Center) van #DCDW voor jou de beste oplossing. Een team van ervaren en goed opgeleide medewerkers verzorgt vanaf een externe locatie de afhandeling van leads en levert jouw verkoopteam uitsluitend gekwalificeerde en waardevolle leads aan. Het Virtual BDC van #DCDW is zes dagen per week beschikbaar.

Jarenlange ervaring
Het BDC van de #DCDW is het product van 20 jaar ervaring van Paul de Vries in de online leadopvolging. De Call Stars worden dagelijks getraind via de #DCDW Academy door Paul, waardoor ook u verzekerd bent van een constante kwaliteit van leadopvolging volgens de nieuwste technieken en inzichten.

Ons state of the art BDC in Breda beschikt over de nieuwste bel software en heeft een interface met onder andere LEF, waardoor wij in staat zijn realtime te schakelen met onze klanten. Onze klanten variëren van de kleine dealer om de hoek tot importeurs.

Heeft u bijvoorbeeld dus de beschikking over LEF, dan kunt u het BDC door middel van 1 druk op de knop al activeren om bijvoorbeeld uw leads op te volgen waar de verkopers na 1 uur nog niet zijn toegekomen.

Meteen het BDC/KCC voor je aan het werk zetten? Neem contact met ons op via:

  Rapportage

  Dealers die werken met onze BDC services ontvangen maandelijks een uitgebreide rapportage met een cijfermatige onderbouwing van de werkzaamheden en resultaten die wij hebben behaald. Meer informatie over onze services vindt u in onze brochure.

  Download brochure

  image

  Quality Management

  De hulp van #DCDW is bij goed leadmanagement onmisbaar. Onze Quality Managers luisteren en beoordelen opgenomen telefoongesprekken tussen onze eigen Call Stars en de klanten die informatie aanvragen voor onze opdrachtgevers.

  Deze zelfde manier van werken gebruiken wij nu ook bij onze andere services zoals, Calldrip en de Call Track Manager

  Welke KCC / BDC services bieden wij aan autodealers?

  • Online lead kwalificatie: Wij volgen de online lead binnen een uur op.
  • Lost sales: Leidt een lead niet tot verkoop? Wij zoeken uit waarom niet en volgen de lead alsnog op.
  • (e)DM actie: Wij versturen een DM (direct mail) om tot een afspraak of offerteverzoek te komen. Ook voor Aftersales.
  • (e)DM database: Wij garanderen een goed getimede DM zodat je op het juiste moment in contact komt met je klanten.
  • Gemiste telefonische leads: Oproepen die niet beantwoord worden, komen bij ons terecht en worden binnen een uur door ons team teruggebeld.
  • Aftersales: Ook op het gebied van aftersales kan het Virtual BDC je klanten proactief benaderen.

  De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  Niets missen van de online automotive?