#DCDW – Digital Car dealer workshop

image

#DCDW

De afkorting #DCDW staat voor Digital Car Dealer Workshop en dat is waar het allemaal mee begon: inspirerende bijeenkomsten voor autodealers die beter willen worden in online verkoop en marketing.

Nog altijd zijn de #DCDW-bijeenkomsten van Paul de Vries razend populair. Sprekers met
nationale en zelfs internationale bekendheid delen hun kennis en ervaring met directies, verkopers en ondernemers die beter willen worden in online automotive. Wil jij dat ook? Geef je dan snel op.

20 Groups NADA

Veel ontwikkelingen in online marketing beginnen in de Verenigde Staten. Paul heeft daar inmiddels een netwerk opgebouwd van dealers en deskundigen, waardoor hij vaak als eerste de trends ziet aankomen. Regelmatig nodigt Paul bekende sprekers uit de VS uit voor presentaties in Nederland en België.

Het jaarlijkse bezoek aan de grootste dealerconferentie ter wereld, de NADA in de VS, is onderdeel van het internationale denken van #DCDW.

17 Juni 2019 Postillon Hotel Bunnik

Digital Car Dealer Workshop

Met Brian Pasch

  • Van 13:00 – 17:00uur locatie Postillon Hotel Bunnik
  • Aanmelden is gratis voor dealers en autobedrijven!

Aanmelden voor de #DCDW

image

Meer informatie over de NADA of interesse om zelf aanwezig zijn?

Start in 2013

Begin 2013 hebben wij de eerste #ISG20 georganiseerd, waarin wij dit fenomeen naar Nederland hebben gehaald. Daarna volgde er een groot aantal #ISG20’s, waarin wij zelfs Amerikaanse en Canadese sprekers zoals Glenn en Brian Pasch, David Kain en Michael Cirillo (The DealerPlaybook) bereid hebben gevonden om hun kennis en ervaring met ons te delen!

Deelname aan de #DCDW is alleen gratis voor dealers en universele autobedrijven die beter willen worden in de online automotive. De enige niet dealer/autobedrijven zijn de aanwezige specialisten die u van hun ervaring gaan delen. Wilt u zich al aanmelden voor één van de #DCDW’s?

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Niets missen van de online automotive?