Het bedrijf

#DCDW is het online kenniscentrum voor iedere verkoper, directeur of marketeer in de autobranche die beter wil worden in zijn vak

Het bedrijf #DCDW

#DCDW staat voor Digital Car Dealer Workshop en is een unieke speler in de online autobranche. Het platform geldt als leidend kenniscentrum voor iedere verkoper, verkoopleider, dealerdirecteur of online marketeer die beter wil worden in zijn vak. Effectieve leadopvolging, hulp bij het opvolgen van telefonische leads, analyse van gesprekken en training van verkopers vormen de hoofdactiviteiten van #DCDW.

Virtual BDC

Het Virtual BDC van #DCDW verzorgt de volledige leadopvolging voor dealers en autobedrijven. Maximale conversie van lead naar sale is het doel. Dankzij het Virtual BDC gaat geen lead verloren en worden leads binnen een uur opgevolgd door professionals. Als verkoper krijg je de verkoopkansen kant en klaar aangeleverd door #DCDW.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact op!

  image

  Call Track Manager

  De telefonische lead is de best converteerbare lead van allemaal. Die wil je dus niet aan je voorbij laten gaan. Call Track Manager zorgt voor inzicht in de herkomst van deze leads en de Quality Managers van #DCDW analyseren de gesprekken van je verkopers met potentiële klanten. Bijsturen waar nodig was nog nooit zo eenvoudig.

  Het maakt Call Track Manager een onmisbaar stuk gereedschap in het moderne autobedrijf.

  #DCDW Academy

  Honderden video’s, blogs, seminars en trainingen zijn verzameld in het digitale trainingscentrum #DCDW Academy en worden als online cursus aangeboden aan verkopers, nieuwe medewerkers en marketeers in de autobranche. Compacte, begrijpelijke theorie en vooral heel veel concrete tips & tricks om direct mee aan de slag te gaan vormen de basis van de trainingen. Tientallen jaren ervaring van Paul de Vries en zijn team vormen de basis van het cursusaanbod, dat meteen leidt tot succes.

  image

  De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  Niets missen van de online automotive?