Ticco Maagdenberg AutoJaarkaart

We benaderen klanten alleen met relevante en waardevolle aanbiedingen
Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Ticco Maagdenberg van de AutoJaarkaart. En ik hoor u al denken: alweer een autojaarkaart? We gaan het er over hebben met Ticco. Dank je voor je komst naar de studio in Ede. Wie ben je, wat doe je, en wat doe je in onze automotive branche?

Belevingswaarde
“Ik ben redelijk nieuw in de automotive branche. Nadat ik een jaar directeur ben geweest van de DinerJaarkaart heb ik de stap gemaakt naar het Jaarkaartenmodel waar AutoJaarkaart een onderdeel van is. Voor autobedrijven is het een goedkope manier om klanten een cadeau te geven. In plaats van een ruitenkrabber of een sleutelhanger krijgen klanten iets waar belevingswaarde aan zit. Als de klant de kaart een paar keer per jaar gebruikt, dan zit je al gauw aan 50 euro besparing. Bij slim gebruik is de kaart een paar honderd euro waard. Klanten krijgen kortingen die ze niet zo maar ergens anders krijgen.”

Unieke vouchercodes
“Bij elk gebruik van de kaart wordt de klant herinnerd aan de gever. In het klantenpaspoort staat die naam ook vermeld. Het mooie van de kaart is dat wij bepaalde opties aan en uit kunnen zetten. Wij geven unieke vouchercodes uit. Autobedrijven die de kaart weggeven, bepalen zelf welke vouchers en kortingsacties interessant zijn voor hun klanten. Als dealer kan je er ook voor kiezen om zelf via de kaart acties te doen. Stel dat je een rustige periode in de werkplaats hebt, dan kan je via ons iedereen met een AutoJaarkaart op een bepaald moment een bepaalde korting geven. Bijvoorbeeld om daluren in de werkplaats te vullen, of om vreemd merk rijders aan te trekken.”

Nieuwe content
“Klanten geven ons toestemming om informatie te verzamelen. In ruil daarvoor krijgen ze korting. Op basis van data kunnen we mensen benaderen met relevante en waardevolle aanbiedingen. Het heeft geen zin om aanbiedingen te doen waar iemand niet op zit te wachten. Deelname kost het autobedrijf niets. Het verdienmodel zit voor ons in de vouchers. We hebben promoties gehad met onder meer Bo-Rent, Falken banden, Flitsmeister en Athlon Car Lease. We zijn continu bezig om nieuwe content te verzamelen. We voegen continu dingen toe waar bedrijven en eindgebruikers echt wat aan hebben. We zoeken nieuwe partnerships in de automotive om dat verder uit te breiden.”

Ticco, dankjewel voor de komst naar de studio in Ede, dankjewel voor ons gesprek voor de podcast. Volgende week weer een gast voor onze missie om de online automotive beter te maken.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

MarktplaatsActivleaseUCCCalldrip en UnameIT

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij werken samen met de beste leasemaatschappijen, banken en dealers om maatwerkoplossingen te bieden aan de mkb’er en zzp’er. Mobiliteit met scherpe leaseprijzen, hoge inkoopkortingen en een grote voorraad leaseauto’s die snel leverbaar zijn.

UnameIT is de bedenker, bouwer en leverancier van het leadmanagementsysteem LEF, het CRM-systeem SAM en het offertesysteem GSF! Onze medewerkers werken met veel passie aan onze producten en kennen de branche. Het zijn stuk voor stuk echte specialisten. We willen de allerbeste tools maken waar onze klanten écht mee geholpen zijn. Door deze gedrevenheid zijn onze producten mooier, branchespecifieker, functioneler en toegankelijker dan u verwacht. Meer info op UnameIT

Calldrip is een rapid respons tool die de verkoper in staat stelt om direct, snel en effectief met je klanten in contact te komen! Vele importeurs zoals Hyundai, Opel en Toyota gebruiken Calldrip al succesvol.

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used
Car Controller je tot de beste in je vak!