Trainingen bij #DCDW

Trainingen bij #DCDW

Mensen opleiden, coachen en trainen zit in het DNA van de medewerkers van #DCDW. Het is immers #DCDW’s missie om de online automotive beter te maken en dat doe je niet alleen met betere software, maar uiteindelijk maken beter getrainde salesmedewerkers het verschil! #DCDW verzorgt maandelijks trainingen, gegeven door zowel ervaren #DCDW-consultants als Paul de Vries.

Bekijk hier onze trainingen/events

#DCDW verzorgt een groot een aantal trainingen en seminars, waarvan er hier een aantal wordt toegelicht.

Lead Training

Een lead mèt telefoonnummer is de meest waardevolle kans die je krijgt. De kans is groot dat direct contact kan worden gelegd met de potentiële autokoper en een afspraak kan worden gemaakt. Maar lang niet ieder telefoongesprek is succesvol. Hoe heb je daar als verkoper invloed op? Je zou het telefoongesprek zo kunnen leiden dat je de kans op het maken van een afspraak zo groot mogelijk maakt en de klant een goede indruk krijgt van jezelf en jouw bedrijf. Die binding is nodig om met de klant een relatie op te bouwen.

Maar hoe ziet dit er in de praktijk uit en hoe ga je om met bezwaren die een afspraak in de weg staan? Met een Lead Training, gericht op de dagelijkse praktijk binnen de automotive, krijgt iedere verkoper de handvatten om te excelleren in het maken van afspraken en het verbinden met de klant! Deze training is geschikt voor elke verkoper, ervaren of nieuw in het vak, die zijn/haar resultaten vanuit de telefonische leads wil verhogen.

Aanmelden voor de eerste mogelijkheid!

Meer weten over Trainingen bij #DCDW?

Meer informatie

Betere conversie in online en telefonische leads

In dit avondseminar gaat Paul de Vries uitgebreid in op alle mogelijkheden die de online automotive biedt. Waar komen de leads vandaan? Welke marketingkanalen zijn dominant? Op welke wijze wil de klant van nu benaderd worden?

Uiteraard komen de verschillende leads, processen en manieren waarop je je leads kunt opvolgen uitgebreid aan bod! Tevens laat Paul zien op welke wijze je de zes keer zes-regel kunt implementeren in jouw autobedrijf.

Kijk voor uitgebreide reviews over het seminar van Paul op Linkedin, en meld je direct aan via deze link

Trainingen bij #DCDW

Ik heb een vraag over Trainingen bij #DCDW

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.