Alice-uw-eigen-marktplaats-internet-sales-team.jpg

Alice

Uw eigen Marktplaats Internet Sales Team!

Uw eigen Marktplaats Internet Sales Team?

Dat kan nu met Alice! Alice is het online verkoopteam van Carmen Automotive BDC en is gespecialiseerd in leads via Marktplaats.

Hoe werkt het?

Alice is het verkoopteam van Carmen Automotive BDC. Voor elk autobedrijf, elke dealer en leasemaatschappij volgt Alice de online leads op die via Marktplaats binnenkomen. Leads van Marktplaats zijn er in twee varianten: telefoontjes of berichten. Schakel je Alice in, dan landen de inkomende telefoontjes gewoon bij je eigen verkoopteam. Daar verandert niets aan.

Dat gaat anders met inkomende berichten. Veel dealers en autobedrijven vinden die berichten maar vervelend en het opvolgen ervan een hinderlijke onderbreking van het werk. Daarom is er Alice. Biedingen, vragen over de advertentie en alle andere opmerkingen worden behandeld door Alice. Elk bericht wordt behandeld. Alice werkt namelijk 24/7 voor u, waarbij de meeste berichten worden behandeld door onze Alice-Virtueel, komt zij er niet uit, dan nemen onze Carmen BDC agents het graag over! Dat doen we elke werkdag (maandag tot zaterdag)

Alice is dus 24/7 operationeel namens jouw autobedrijf en waar mogelijk converteert zij de lead in twee tastbare vervolgstappen voor het verkoopteam.

  1. Showroomafspraak
  2. Gekwalificeerde belafspraak

Marktplaats leads opvolgen met Alice!

Primair: Showroomafspraak

Het doel van Alice is om een concrete afspraak te maken met de klant bij jou in de showroom. Dat betekent dat datum en tijdstip bekend zijn. Je hoeft die gegevens niet meer te bevestigen, alleen te wijzigen wanneer bijvoorbeeld datum of tijdstip niet uitkomen of de auto al is verkocht.

Meer weten over Alice voor Marktplaats?

Secundair: Gekwalificeerde afspraak

Bij een gekwalificeerde afspraak heeft Alice alle informatie klaar voor je verkopers om de potentiële koper te bellen. De koper wil geen afspraak, om wat voor reden dan ook, of heeft een aantal specifieke vragen die Alice niet kan beantwoorden.

Afspraken maken met Alice

Rapportage

Biedingen, op welke wijze dan ook, worden net als alle andere berichten die je ontvangt via Marktplaats vakkundig door Alice op de juiste wijze beantwoord via het Marktplaats Messaging-platform. Uiteraard ontvang je elke maand een uitgebreide rapportage van het aantal leads, de contacten en de afspraken.

Jouw investering in Alice

Alice maakt de samenwerking makkelijk. Je betaalt een vaste prijs per lead en dus geen extra provisie of bonus voor bijvoorbeeld een afspraak of een uiteindelijke sale. Weinig leads? Weinig kosten.

Benieuwd naar wat Alice voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een demo aan!

Meer informatie over het opvolgen van leads van Marktplaats:

Alice 3.jpeg

Ik heb een vraag over Alice

shutterstock_1765039970 1.png

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.