Services

Services en producten

#DCDW biedt een groot aantal servicediensten voor dealers en autobedrijven, zoals consultancy, coaching, scoring en proces reviews. Alle services hebben als doel om de gebruiker beter te laten worden in de online automotive. Zo helpen wij onze klanten om alles uit de kansen te halen die de online automotive ons biedt.

Onze producten zoals Calldrip, Consultancy en ons eigen Carmen Automotive BDC laten dagelijks zien dat we het verschil kunnen maken in de online automotive. Het is niet de software die de totale oplossing brengt, maar de combinatie van de juiste training, begeleiding en content waarmee de verschillen worden gemaakt. #DCDW biedt het totaalpakket.

Meer over DCDW

Calldrip

Calldrip

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook Europese reseller zijn. Inmiddels hebben al meer dan 500 dealers en autobedrijven in Europa Calldrip omarmd.

Meer over Calldrip
Carmen Automotive BDC

Carmen Automotive BDC

Zeker weten dat je leads adequaat en professioneel opgevolgd worden en beschik je niet over een eigen KCC (Klant Contact Centrum) om dit te doen? Dan is ons Virtual BDC (Business Development Center) de oplossing.

Meer over Carmen Automotive BDC
Call Tracking

Call Tracking

Telefonische leads zijn de beste leads die er zijn. Maak je telefonische leads inzichtelijk en verbeter je opvolging met behulp van Call Track Manager. Hét systeem om meer telefonische leads om te zetten in conversie.

Meer over Calltracking

Ik heb een vraag over de services

Meer informatie

Consultancy

Consultancy

De missie van #DCDW is om de online automotive beter te maken, en dat vooral met mensen.De #DCDW-consultants zijn ervaren, komen uit de branche en weten op welke wijze zij jou kunnen helpen om meer sales uit online en telefonische leads te halen.

Meer over Consultancy
Trainingen bij #DCDW

Trainingen bij #DCDW

Mensen opleiden, coachen en trainen zit in het DNA van de medewerkers van #DCDW. Het is immers #DCDW’s missie om de online automotive beter te maken! Bekijk onze trainingen hier!

Meer over Trainingen
Coaching

Coaching

#DCDW is van mening dat moet worden gekeken naar wat had moet worden verkocht in plaats van wat er is verkocht. Daarvoor is scoring en coaching van #DCDW/Calldrip onontbeerlijk.

Meer weten over coaching

Ik heb een vraag over de services van #DCDW

Heb je een vraag over onze services? Vul dan het onderstaande formulier in!

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.