Monique van Kesteren

Monique van Kesteren

“De online wereld verandert snel. Daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren”

Even voorstellen: Monique van Kesteren

Binnen #DCDW heeft Monique van Kesteren een bijzondere dubbelfunctie. Behalve officemanager is zij namelijk ook accountmanager. Door de jaren heen deed Monique ervaring op in binnen- en buitendienstfuncties bij verschillende bedrijven. “Mijn eerste salesfunctie was een harde leerschool. Dat was echt ‘hit and run’”, vertelt ze lachend. “Later heb ik mijzelf toegelegd op accountmanagement met de nadruk op maatwerk en persoonlijk advies.” Haar functie bij #DCDW is haar eerste baan binnen de automotive sector. Helemaal onbekend met de branche is zij niet: haar man was vestigingsmanager voor een dealerbedrijf en is tegenwoordig directeur van occasionplatform viabovag.nl.

Spin in het web!

Officemanagers worden regelmatig omschreven als ‘de spin in het web’. In het geval van Monique is dat web zowel collegiaal als commercieel. Binnen #DCDW is ze verantwoordelijk voor rapportages, facturatie en accountinrichting, maar heeft ze ook salesverantwoordelijkheden. Een brede en mooie functie, zoals ze het zelf omschrijft. “Intern ben ik het aanspreekpunt voor collega’s. Extern voor klanten. Ik ben verantwoordelijk voor alle Hyundai-vestigingen en begeleid klanten die werken met Calldrip van ‘a’ tot ‘z’ door het proces.”

“Klanten helpen en pijnpunten wegnemen vind ik een van de mooiste onderdelen van mijn werk. Het motto van Paul, de automotive beter maken, breng ik elke dag in de praktijk.” Ze omschrijft zichzelf als rechtdoorzee. “Ik ben eerlijk en direct. Ik ben niet bang om dingen te benoemen en ga niets uit de weg. Paul heeft het mooi omschreven op mijn kerstkaart: ‘ieder gebouw heeft cement nodig en jij bent het cement van ons bedrijf.’

Haar – schaarse – vrije tijd besteedt zij samen met haar man en dochter en met sporten en bewegen. Genieten doet ze met een mooi glas wijn en tijdens lekker eten met vrienden. Monique gaat de geschiedenis in als de eerste vrouw die bij #DCDW in dienst kwam. Elk bedrijf heeft vrouwelijke input nodig, vindt zij zelf, en ze hoopt dat ze over tien jaar nog steeds in deze ‘mannenwereld’ werkt. “De online wereld verandert snel. Daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren”, besluit ze.

“De online wereld verandert snel. Daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren”

Monique van Kesteren

Neem contact op met Monique