Partners
Marktplaats
2dehands
Calldrip
UCC
Findio
Vinacles
WALCU
Autotelex
Carflow
RDC
CARMEN Automotive BDC
Autochat
Autorola
Rhino
AdCalls
CarQall
Impel
Fotoproto
Deze partners helpen samen met Paul de Vries de online automotive beter te maken:

Premium partners

Podcast partners

Vinacles
PPodcast partners

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.

Event partners

Carflow
EEvent partners

Verdere digitalisering van het autobedrijf, de dealer of de universeel, is de missie van Carflow. Het stopt zeker niet bij alleen een leuke website! De digitaal ingestelde klant verwacht een actieve online beleving, met alle knoppen en toepassingen zoals hij ook gewend is als hij zijn koelkast aanschaft en zijn vakantiereis boekt. Dus een online showroom die vooral klant-centric is van opzet. Deze visie van Carflow heeft geleid tot een digitaal eco-systeem, inclusief voor de dagelijkse processen. De digitale transformatie van het autobedrijf begint bij Carflow.

CARMEN Automotive BDC
EEvent partners

CARMEN Automotive BDC is hét Klant Contact Center (KCC) voor bedrijven die actief zijn in de autobranche in Nederland. CARMEN heeft als doel om samen met jou het klantcontact beter te maken. Dat kan telefonisch, vanachter het beeldscherm of via de helpdesk. CARMEN werkt voor onder meer dealers, dealerholdings en importeurs, steeds met het bereiken van de klanten als doel. Daarvoor worden alle relevante communicatievormen gebruikt die beschikbaar zijn: chat, WhatsApp en andere direct messaging tools. De telefoon, het meest effectieve communicatiemiddel, wordt ook ingezet door meer dan vijftig toegewijde, op de autobranche gerichte sales experts.

Autochat
EEvent partners

AutoChat, de innovatieve 24/7 Automotive AI-assistent voor autobedrijven die zowel de verkoop alsook de werkplaats ondersteunt in het contact met prospects en/of klanten door 24/7 per direct antwoord te geven op vragen en/of inplannen van bezoeken aan het autobedrijf. Daarmee worden medewerkers met klantcontact per direct “ontlast” en kunnen ook zij zich meer intensief en kwalitatief richten op hun kernactiviteiten en klanten net dat stukje extra aandacht geven om hen een optimale servicebeleving te laten ervaren. Een “Win-Win” voor het autobedrijf en hun klanten.

Rhino
EEvent partners

Rhino Events is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige Automotive private-sales verkoopevents en heeft inmiddels meer dan 11000 events georganiseerd. De verschillende dealerevents die zij hebben ontwikkeld, zijn primair gericht op het genereren van kwalitatieve afspraken en aanzienlijke verkoopvolumes in 1 weekend. In heel Europa vertrouwen veel importeurs en dealerholdings op Rhino Events voor een succesvolle uitvoering van hun verkoopevents.

AdCalls
EEvent partners

AdCalls is dé tool voor het meten van je telefonische conversies. Onze missie is marketeers bewust maken van de waarde van telefonie. Door maximaal rendement te halen uit je telefonie, kun je als bedrijf groeien. Dit doen wij door de volledige customer journey van de (potentiële) klant te koppelen aan telefoongesprekken. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in de aanleiding en de inhoud van het gesprek, maar verwerft men ook inzicht in het resultaat van marketinginspanningen. Dit maken wij mogelijk door het leveren van betrouwbare en gebruiksvriendelijke Call Tracking software en vooruitstrevende diensten.

CarQall
EEvent partners

CarQall zorgt ervoor dat autodealers 24/7 telefonisch bereikbaar zijn. De digitale AI-assistent van CarQall beantwoordt elk inkomend gesprek, registreert de beller en handelt eenvoudige processen direct en volledig zelfstandig af. Zo kan de beller een proefrit afspreken, een onderhoudsbeurt plannen of de pechhulp inschakelen. Naast inkomende telefonie, kan CarQall ook ingezet worden voor proactief uitbellen. CarQall integreert eenvoudig met alle gerenommeerde IT-systemen en telefooncentrales. Bereikbaarheid, efficiënte inzet van het personeel en data inzichten zijn het resultaat van de inzet CarQall voor elk dealerbedrijf.

Business partners

Impel
BBusiness partners

Tegenwoordig doen wij alles digitaal. Alles draait om gemak, potentiële klanten een frictieloze beleving te geven. Jouw potentiële klanten zijn op zoek naar informatie. Geef die informatie op een makkelijke manier ( frictieloos) en combineer dat met elementen die de beleving vergroten. Speel je in op de wensen en behoefte van ‘online shoppers’, dan converteer je maximaal en zet je websitebezoekers om in klanten.

Want met één druk op de knop, zijn ze zo weer weg.