Consultancy – Proces Performance review

Uw digitale verkoopleider!

image

Onze #DCDW Consultants

De #DCDW-consultants zijn bewezen leadspecialisten met jarenlange ervaring in diverse functies binnen de automotive. Zij hebben zelf leads opgevolgd en zijn opgeleid door Paul de Vries. Deze specialisten helpen importeurs, dealerholdings, kleine dealers en  onafhankelijke autobedrijven.

Bij #DCDW zijn we vooral bezig om de leads, die zowel online als per telefoon binnenkomen, beter te laten converteren in sales. Dat gebeurt door verkopers,  KCC-medewerkers en salesmanager beter te maken. #DCDW maakt duidelijk op welke wijze de klant van nu kijkt, zoekt en vraagt.

Proces Performance Review (PPR)

De reden van die aanpak is helder: wij geloven dat een beter leadproces resulteert in een betere en hogere conversie. Dat proces dient ook geinspecteerd te worden, wat gebeurt door een Proces Performance Review(PPR) af te nemen. Dit kan zowel op locatie, alsmede via alternatieve methodes zoals een Zoom Meeting.

Doel van de PPR is om de sales manager te laten inzien, dat inspectie van de leads belangrijk is, en dat het proces gevolgd moet worden. Zo krijgen de verkopers in een PPR een actieve rol. Zij moeten laten zien wat zij met hun leads hebben gedaan en of het proces is gevolgd.

Meer weten over onze services?

  Wij zijn de digitale verkoopleider!

  Waarom de PPR’s zo succesvol zijn op de langere termijn, is makkelijk te verklaren. De meeste salesmanagers hebben vaak te weinig tijd en aandacht om verkopers te helpen beter te worden met de online kansen die ze krijgen. Onze consultants daarentegen richten zich volledig op de online leads, werken samen met de salesmanagers, zorgen voor een goede begeleiding en coachen waar nodig. Dat werpt zijn vruchten af: per maand zullen de verkopers beter presteren en procesmatig gaan werken.

  PPR Formulier

  Door het PPR-formulier kan direct feedback worden geven aan de verkoper en de salesmanager. Via coaching worden mogelijke verbeterpunten aangedragen om tot een hogere conversie en een betere verslaglegging te komen.

  Voor een aantal dealergroepen zijn de #DCDW-leadspecialisten zelfs de digitale verkoopleider geworden. Zij nemen op wekelijkse basis de leads door met de verkopers en  trainen, coachen en begeleiden hen om te komen tot een betere leadopopvolging.

  Wilt u weten wat voor u kunnen doen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

  image

  De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  Niets missen van de online automotive?