Consultancy

De missie van #DCDW is om de online automotive beter te maken, en dat vooral met mensen. De #DCDW-consultants zijn ervaren, komen uit de branche en weten op welke wijze zij jou kunnen helpen om meer sales uit online en telefonische leads te halen.

Digitale verkoopleider

Als je succesvol wilt zijn met online leads dan zul je een heldere focus op dit onderwerp moeten hebben. De kunst is om de lead niet te 'mengen' met andere belangrijke zaken zoals acties, aanbiedingen en voorraad. Nee, je zult je moeten richten op online en telefonische leads. De #DCDW-consultants zijn eigenlijk je digitale verkoopleiders die elke maand, fysiek of via Zoom Meetings, je verkopers en je salesmanagers bij de les houden. Ze helpen, coachen en trainen. Door de Calldrip-techniek kunnen ze gezamenlijk gesprekken beluisteren en positieve feedback geven op wat er de volgende keer anders kan. Het doel: meer conversie uit online leads halen.

Meer weten over Consultancy?

Meer informatie

Proces Performance Reviews (PPR)

In de Proces Performance Reviews van #DCDW wordt samen met de verkopers een groot aantal leads geanalyseerd om te kijken of het afgesproken leadopvolgproces gevolgd is. Door verkopers mee te nemen in dit proces voelen ze zich vanzelf verantwoordelijk voor hun eigen werkzaamheden. Daardoor wordt het proces meer een gewoonte dan iets wat ze tegen hun zin in moeten doen.

Na de PPR-sessie, die zowel fysiek als online afgenomen kan worden, wordt er voor management een verslag gemaakt met de verbeterpunten. De PPR-sessies zijn een essentieel onderdeel in de zes stappen tot een betere leadconversie. Wil je een voorbeeld zien? Lees dan deze businesscase.

Benieuwd naar wat de #DCDW-consultants voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan!

Meer informatie over #DCDW-consultancy

Consultancy

Ik heb een vraag over #DCDW-consultancy

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.