Over ons

De #DCDW

#DCDW staat voor Digital Car Dealer Workshop. De naam is ontstaan in 2012, toen Paul de Vries een evenement organiseerde met de naam Internet Sales 20 Group, afgekort #ISG20. Het doel was om dealers, autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen door middel van dit evenement te helpen om hun online prestaties te verbeteren.

De naam #ISG20 met de hashtag ervoor is voor de eerste paar events gebruikt. Omdat het een succes was, werd een nieuwe naam bedacht. Een naam die moest refereren aan de inhoud van de events. De hashtag kwam terug, vanwege de opvallendheid en natuurlijk de vindbaarheid op social media. Het werd Digital Car Dealer Workshop, #DCDW.

De volgende evenementen, en dat waren er veel, werden destijds nog onder de vlag van Nieuweautokopen.nl georganiseerd. Na de overname van Nieuweautokopen.nl door Ebay en Marktplaats bleef Paul de naam #DCDW gebruiken voor de bijeenkomsten, die inmiddels een landelijke bekendheid genoten.

In 2017, twee jaar na de overname, kreeg Paul de mogelijkheid om de Call Center-activiteiten voor zijn klanten te mogen doorzetten vanuit Marktplaats. Een prachtige kans die leidde tot een nieuw bedrijf en de aanstelling van Gerben Beck. Aangezien de naam #DCDW al gebruikt werd voor de events die werden georganiseerd, was de naam voor het nieuwe bedrijf vanzelfsprekend: #DCDW. Ook de missie werd kort en krachtig: de online automotive beter maken.

Meer weten over onze services?

Meer informatie

Beter maken met events

Een missie is leuk, maar hoe vul je die in met services en producten? De events, die nog steeds worden georganiseerd onder de noemer #DCDW, zijn de pijler van de missie. Met de events worden managers en medewerkers van dealers en autobedrijven getraind op het gebied van online automotive, in de breedste zin van het woord.

Een belangrijk onderdeel van #DCDW is het uitnodigen van Amerikaanse specialisten op het gebied van online sales en marketing in de automotive branche. Bekende namen zijn Brian Pasch, David Kain, Michael Cirillo en Brian Benstock. Zij kunnen de industrie nog veel leren!

Naast de events en workshops verzorgt Paul met zijn team trainingen, seminars en webinars. Daarnaast is Paul een actief blogger en verschenen er diverse boeken van zijn hand. Ook de wekelijkse podcast die Paul verzorgt, is inmiddels een begrip in de branche.

Kijk gerust eens rond en lees alles over onze blogs, seminars, #DCDW Academy, Linkedin, persoonlijke website van Paul en uiteraard onze #DCDW Events.

Beter maken met mensen

Onze teamleden zijn specialisten op het gebied van online automotive. Bijvoorbeeld Gerben Beck, die al meer dan tien jaar samenwerkt met Paul. Ook alle andere teamleden van #DCDW hebben een indrukwekkende staat van dienst en beschikken over hun eigen online automotive specialisme. Wat het team verbindt: elke dag beter willen worden. Maak hier kennis met ons team.

Beter maken met mensen

Beter maken met services

#DCDW biedt een groot aantal servicediensten voor dealers en autobedrijven, zoals consultancy, coaching, scoring en proces reviews. Alle services hebben als doel om de gebruiker beter te laten worden in de online automotive. Zo helpen wij onze klanten om alles uit de kansen te halen die de online automotive ons biedt.

Beter maken met services

Beter maken met producten

Onze producten zoals Calldrip, Call Track Manager en ons eigen Carmen BDC laten dagelijks zien dat we het verschil kunnen maken in de online automotive. Het is niet de software die de totale oplossing brengt, maar de combinatie van de juiste training, begeleiding en content waarmee de verschillen worden gemaakt. #DCDW biedt het totaalpakket.

Beter maken met producten

Beter worden in de opvolging van online leads

Alles wat #DCDW doet, heeft als doel het maximale succes te halen uit online en telefonische leads. Onze producten Calldrip en Call Track Manager zijn daar een voorbeeld van.

De basis van goede leadopvolging is echter de BDC-service van #DCDW, waarmee eigen specialisten dealers, autobedrijven, leasemaatschappijen en importeurs helpen de online leads op te volgen. Dit gebeurt samen met #DCDW-partner Carmen Automotive BDC.

#DCDW is de specialist in de online leadopvolging binnen de automotive! - #DCDW maakt de online automotive beter met de beste content, de beste mensen, de beste services en maatwerk softwareoplossingen voor dealers, autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen.

Digital Car Dealer Solutions BV #DCDW is onderdeel van Digital Car Dealer Solutions BV, onderdeel van Paul de Vries Holding BV. Deze holding heeft een aandelenparticipatie in Carmen Automotive.

Ik heb een vraag over de services van #DCDW