Calldrip

Directe leadopvolging binnen 60 seconden van uw online leads!

image

Calldrip in Nederland

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is.

Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen.

De routing is simpel en efficiënt: binnen zestig seconden krijgt de verkoper de klant aan de lijn die online een lead heeft achtergelaten. Reageert de verkoper niet, dan onderneemt het systeem na vijf minuten een tweede poging om de verkoper aan de lijn te krijgen en na vijftien minuten een derde.

Desgewenst kan de lead ook worden omgeleid naar een andere verkoper of worden doorgesluisd naar een intern of extern BDC/KCC.

En dan, koppeling met BDC/KCC?

Vindt het gesprek plaats tussen verkoper en klant dan wordt het  opgenomen en door de Quality Managers van #DCDW beoordeeld. Aan de hand van een kwalitatieve rapportage kan de leadopvolging dankzij Calldrip worden bijgestuurd en geoptimaliseerd.

Leadopvolging is dankzij Calldrip een proces van minuten in plaats van uren en is perfect te integreren met Call Track Manager en het virtuele BDC van #DCDW, zodat een allesomvattend leadopvolgingssysteem ontstaat. Alleen op deze manier haal je alles uit je leads. Bovendien bespaart Calldrip geld, want er wordt geen tijd meer in onnodige gesprekken gestoken.

Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

 

Meer weten over Calldrip? Vraag een demo aan!

image

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Niets missen van de online automotive?