DCDW-event-almere-125.jpg

#DCDW Event op 19 november Antwerpen

Met Michael Cirillo als Keynote spreker

De mogelijkheid om te netwerken, leerzame content/presentaties en meer!

Waar en wanneer?

Dinsdag 19 november Antwerpen

Meld je vast aan voor wederom een nieuw #DCDW Event op 19 november in Antwerpen.

Event details

Datum

Dinsdag 19 november van 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie

Van der Valk Hotel Antwerpen Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen, België

Direct aanmelden voor het aankomende #DCDW Event

Michael Cirillo.jpeg

Michael Cirillo

Michael Cirillo is een bestsellerauteur, een vader die ook zakenman is, een ondernemer die van de drukte houdt; een dromer die realiteit creëert, en een levenslange student.

Zijn digitale marketing- en adviesbureau, FlexDealer, werkt samen met autodealers en kleine/middelgrote bedrijven over de hele wereld om digitale strategieën, websites en inhoud te ontwikkelen. Michael is actief in de auto-industrie sinds 1998.

Michael is de gastheer van de populaire podcast, The Dealer Playbook, waarin wekelijks gesprekken plaatsvinden met andere topmarketeers zoals Jay Baer, Gary Vaynerchuk, Marcus Sheridan, Grant Cardone, Dan Waldschmidt, Tracy Myers en nog veel meer.

Tot nu toe wordt zijn podcast elke maand door meer dan 135.000 mensen beluisterd in meer dan 65 landen.

Paul-DCDW-event-almere-27.jpg

Paul de Vries

Naast de opening en een rondgang door alle grote ontwikkelingen in de online automotive zal Paul stil staan bij de nieuwste ontwikkelingen bij de #DCDW en de Ligier Store Doesburg.

In 2024 is leadopvolging belangrijk; zullen we het maximale uit de online en telefonische leads moeten zien te halen. Vergeet de afgelopen twee jaar, toen tien kopers in de winkel kwamen voor die ene auto. Veel verkopers die in die periode begonnen, en alleen die jaren hebben meegemaakt, moeten gaan vechten voor een deal, en daar is helemaal niets geks aan!

De online automotive beter maken: Dit #DCDW event zou niet mogelijk zijn geweest zonder de waardevolle bijdrage van onze partners.

Calldrip
Marktplaats
2dehands
UCC
Vinacles
Autotelex
RDC
Autochat
Autorola
Rhino
AdCalls
CarQall
Cargarantie
WALCU
CARMEN Automotive BDC

Vrijblijvend aanmelden voor #DCDW Event

Ben jij werkzaam binnen de automotive bij een dealer, autobedrijf, importeur of leasemaatschappij? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het #DCDW event is volledig gratis voor jou als gast. Voor consultants, leveranciers en andere gasten buiten de branche zijn de kosten 595 . Dus zorg dat je erbij bent en geniet van deze unieke kans!

Een week voor aanvang ontvang je een QR-ticket waarmee je toegang hebt tot het event.