Bedankt voor je aanmelding voor het #DCDW event.jpg

#DCDW Event op 16 april Antwerpen

Jasen Rice keynote spreker

De mogelijkheid om te netwerken, leerzame content/presentaties en meer!

Waar en wanneer?

Dinsdag 16 april Antwerpen

Meld je vast aan voor wederom een nieuw #DCDW Event op 16 april in Antwerpen. Speciale gastspreker is Jasen Rice.

Event details

Datum

Dinsdag 16 april van 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie

Van der Valk Hotel Antwerpen Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen, België

Direct aanmelden voor het aankomende #DCDW Event

Jason Rice lotpop.jpg

Jasen Rice

Stap in de fascinerende wereld van autodealer-expert Jasen Rice, een visionair die zijn sporen verdiende in de autobranche. Met bijna drie decennia ervaring begon hij als autoverkoper en klom op tot het leiden van prijswinnende internetafdelingen. Na ruim 8 jaar aan de leverancierskant, waar hij duizenden dealers in het hele land trainde, richtte hij in 2013 zijn eigen bedrijf op - Lotpop.

Ontdek hoe Lotpop, onder leiding van Jasen Rice, de sleutel is tot het succes van autodealers in de huidige markt. In een tijd waarin online zoekopdrachten naar gebruikte auto's exponentieel toenemen, biedt Lotpop de expertise en processen die nodig zijn om overweldigende online kansen te benutten. Leer hoe dit bedrijf advies geeft over gebruikte autohandel, en essentiële processen beheert en bewaakt om uw tweedehandsautobedrijf te laten floreren. Mis deze kans niet om te leren van een pionier die de dynamiek van de autowereld begrijpt en u kan helpen uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

https://www.linkedin.com/in/jasenrice

Dave Stevenson, Rhino UK.jpeg

Dave Stevenson

Dave Stevenson is CEO van Rhino Group. Hij is een ervaren en ondernemende leider met een achtergrond in het begeleiden van innovatieve start-ups, het laten groeien van volwassen bedrijven en het beheren van investeringen in Europa, de VS en Azië.

Hij kwam in 2016 bij Rhino voor een interim-klus van drie maanden. Sindsdien heeft hij het bedrijf nooit meer verlaten en speelde hij een cruciale rol bij het loodsen van het bedrijf door de recente stormachtige jaren in de sector.

We zullen met Dave praten over de Britse auto-industrie, hoe deze momenteel aan het transformeren is en hoe Rhino mee transformeert. Daarnaast zoomen we in op het belang van het leveren van de beste offline ervaring en tegelijkertijd het professionaliseren en digitaliseren van retailprocessen in de auto-industrie.

https://www.linkedin.com/in/dave-stevenson-a0499022/

Paul_de_Vries_cfab7cf6a4 kopie.jpg

Paul de Vries

Naast de opening en een rondgang door alle grote ontwikkelingen in de online automotive zal Paul stil staan bij de nieuwste ontwikkelingen bij de #DCDW en de Ligier Store Doesburg.

In 2024 is leadopvolging belangrijk; zullen we het maximale uit de online en telefonische leads moeten zien te halen. Vergeet de afgelopen twee jaar, toen tien kopers in de winkel kwamen voor die ene auto. Veel verkopers die in die periode begonnen, en alleen die jaren hebben meegemaakt, moeten gaan vechten voor een deal, en daar is helemaal niets geks aan!

AI speelt ook een grote rol bij de services die #DCDW als bedrijf biedt! In de beoordelingen van gesprekken met Calldrip brengt #DCDW de introductie van Calldrip 3.0 ("Calldrip Automation") waarin AI zorgt voor de coaching en training van uw medewerkers!

Pitches

Een leuk terugkerend onderdeel zijn onze pitches! Een gratis evenement voor onze kerndoelgroep zoals de #DCDW events kan niet zonder partners! Daarom komen deze partners aan het woord in een pitch contest! In vijf minuten doen zijn hun verhaal en vertellen ze wat zij voor de #DCDW-gasten kunnen betekenen. De winnaar van de leukste, beste of origineelste pitch wint de award, inclusief een Bol.com-cadeaubon.

Het programma bestaat uit nog meer presentaties, genoeg tijd om te netwerken en op tijd nog naar huis te kunnen! De lunch wordt zoals ieder jaar verzorgd door onze Premium Partner Marktplaats en 2dehands.be

Pitches van partners tijdens #DCDW event.jpeg

Programma voor 16 april

  • 10:00 - 11:00 uur Inloop
  • 11:00 - 11:30 uur Paul - Paneldiscussie
  • 11:30 - 11:50 uur 3 pitches
  • 11:50 - 12:30 uur Dave Stevenson Rhino in gesprek met Stefanie van Dijk
  • 12:30 - 13:30 uur Lunch
  • 13:30 - 14:15 uur Adevinta - 2dehands (Christoph de Winter)
  • 14:15 - 15:15 uur Jasen Rice (deel 1)
  • 15:15 - 15:45 uur Koffie
  • 15:45 - 16:45 uur Jasen Rice (deel 2)

De online automotive beter maken: Dit #DCDW event zou niet mogelijk zijn geweest zonder de waardevolle bijdrage van onze partners.

Calldrip
Marktplaats
2dehands
UCC
Vinacles
Autotelex
RDC
Autochat
Autorola
Rhino
CarQall
Cargarantie
Hexon
WALCU
CARMEN Automotive BDC

Vrijblijvend aanmelden voor #DCDW Event

Ben jij werkzaam binnen de automotive bij een dealer, autobedrijf, importeur of leasemaatschappij? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het #DCDW event is volledig gratis voor jou als gast. Voor consultants, leveranciers en andere gasten buiten de branche zijn de kosten 595 . Dus zorg dat je erbij bent en geniet van deze unieke kans!

Een week voor aanvang ontvang je een QR-ticket waarmee je toegang hebt tot het event.