Het nieuwe #DCDW Event in antwerpen op 21 Juni.jpg

Brian Pasch keynote spreker op het #DCDW Event op 20 November - Meld je nu aan voor het #DCDW Event in Mechelen!

De mogelijkheid om te netwerken, leerzame content/presentaties en meer!

Waar en wanneer?

Maandag 20 November Mechelen

Bent u er klaar voor? Om samen met ons op 20 november de online automotive beter te maken? Het belooft namelijk een spectaculaire dag te worden, vol met de beste internationale sprekers, de beste dealers en merken in de online automotive en uiteraard mag een presentatie van AI in de automotive niet ontbreken!

Wie kent hem nammelijk niet? Brian Pasch is onze meest gevraagde spreker op onze #DCDW Events, en hij komt nu voor de 9de keer naar België en Nederland om een presentatie te geven over de huidige staat van de online automotive! In een 2 uur durende presentatie neemt Brian ons mee in de nieuwste ontwikkelingen in Digital retailing, Google Analytics 4 en nog veel meer!

Event details

Datum

20 November 2023 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie

Van der Valk Hotel Mechelen Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België

Het #DCDW event met dit keer Brian Pasch als keynote.jpg

Hoe ziet het evenement eruit?

  • 09:30 - 11:00 Inloop en registratie
  • 11:00 - 11:30 uur - Opening door Paul de Vries
  • 11:30 - 12:00 uur Hielke Ytsma (Car Quall) Spreken is zilver, data is goud!
  • 12:30 - 13:30 uur - Lunch aangeboden door 2dehands.be
  • 13:30 - 14:15 uur Alexander Prinssen Moving Mobility Together
  • 14:30 - 15:30 uur Brian Pasch
  • 15:30 - 15:45 uur Koffie
  • 15:45 - 16:45 uur Brian Pasch
Alexander Prinssen gast spreker tijdens de #DCDW.jpeg

Alexander Prinssen

Moving Mobility Together is het playbook van Automotive Online World Player Adevinta! Adevinta, waar 2dehands.be een onderdeel van is, is een wereldwijde speler in de online automotive marketplaces en vanuit die dynamiek zal Alexander Prinssen Chief Sales Officer de inzichten met u delen over welke wijze u kan winnen in de online automotive!

Verschillende Pitches tijdens de #DCDW.jpg

Pitches

Een leuk en gewaardeerd onderdeel van elk #DCDW Event zijn de pitches! Onze partners die ervoor zorgen dat u, als deelnemer, dit evenement gratis mag bijwonen! Uiteraard willen onze partners u overtuigen van hun dienstverlening om de online automotive beter te maken! Daarvoor hebben ze slechts 5 minuten en de beste pitch wint een cadeaubon van 250Euro van Bol.com

Hielke Ytsma als gast spreker tijdens de #DCDW.jpg

Hielke Ytsma

AI mag natuurlijk niet ontbreken en één van de belangrijkste ontwikkelingen is spraakgestuurde AI bij CarQall. Hielke Ytsma oprichter van CarQall vertelt u er graag meer over, waarom hij denkt dat AI een aantal medewerkers ander, beter gekwalificeerd werk kan bieden! Echt een presentatie om de online automotive beter te maken!

Direct aanmelden voor het aankomende #DCDW Event

Paul de Vries zijn update tijdens de #DCDW.jpg

Paul de Vries

Naast de opening en een rondgang door alle grote ontwikkelingen in de online automotive zal Paul stil staan bij de nieuwste ontwikkelingen bij de #DCDW en de Ligier Store Doesburg. AI speelt ook een grote rol bij de services die #DCDW als bedrijf biedt! In de beoordelingen van gesprekken met Calldrip brengt #DCDW de introductie van Calldrip 3.0 waarin AI zorgt voor de coaching en training van uw medewerkers!

Brian Pasch als Keynote bij het #DCDW event.jpg

Brian Pasch

Voor de negende keer komt Brian Pasch naar Nederland! En altijd brengt Brian de nieuwste ontwikkelingen vanuit Amerika mee naar ons #DCDW Event. Brian weet uitstekend de vertaalslag te maken van Amerikaanse ontwikkelingen naar wat wij ermee kunnen doen! We zullen uitgebreid stil staan bij Google Analytics 4 en nog veel meer!

De online automotive beter maken: Dit #DCDW event zou niet mogelijk zijn geweest zonder de waardevolle bijdrage van onze partners.

Marktplaats
Calldrip
2dehands
UCC
Vinacles
Autotelex
RDC
Autochat
Autorola
Rhino
AdCalls
CarQall
Cargarantie
WALCU
CARMEN Automotive BDC
Fotoproto

Vrijblijvend aanmelden voor #DCDW Event

Ben jij werkzaam binnen de automotive bij een dealer, autobedrijf, importeur of leasemaatschappij? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het #DCDW event is volledig gratis voor jou als gast. Voor consultants, leveranciers en andere gasten buiten de branche zijn de kosten 595 . Dus zorg dat je erbij bent en geniet van deze unieke kans!