Verkoop je Service!

Verkoop je Service!

Grip op Leadmanagement - voor aftersales professionals

Ontdek de sleutel tot succes in de autobranche met onze speciaal ontworpen training voor aftersales professionals! In deze dynamische en praktijkgerichte cursus leer je hoe je klantrelaties kunt versterken, de klanttevredenheid kunt vergroten en de omzet kunt maximaliseren.

Onze ervaren trainers delen waardevolle inzichten en effectieve strategieën om de aftersales-service naar een hoger niveau te tillen. Bereid je voor op een winnende combinatie van technische kennis en klantgerichte vaardigheden. Schrijf je vandaag nog in en geef je Aftersales een boost!

De tweedaagse training grip op leadmanagement voor verkopers.png

Het trainen van aftersales adviseurs binnen het autobedrijf op klantcontact en leadmanagement is van essentieel belang om de klanttevredenheid te verhogen en de omzet te versterken.

Aftersales adviseurs hebben direct contact met klanten die al diensten hebben afgenomen, waardoor ze een unieke kans hebben om een duurzame relatie op te bouwen. Goede klantenservice en effectief leadmanagement kunnen niet alleen de klantloyaliteit vergroten, maar ook nieuwe verkoopkansen creëren. Klanten die tevreden zijn met de service zullen eerder terugkomen en positieve mond-tot-mondreclame genereren, terwijl leads effectiever kunnen worden omgezet in betalende klanten.

Het verbeteren van de vaardigheden van aftersales adviseurs in deze aspecten zal uiteindelijk resulteren in een win-win situatie voor zowel het autobedrijf als de klanten.

In deze, op de dagelijkse praktijk gerichte sessies, houden wij een spiegel voor.

Doe je een goede dagstart? Welke elementen zijn cruciaal hiervoor.png

De rol van de service-adviseur

Hoe borg je dat de visie die jij hebt gedeeld met je team ook iedere dag gevolgd wordt.png

Effectief communiceren

Gebruik je lead management systeem in je voordeel.png

Leadmanagement voor meer grip

Heb je een goede 1-op-1 met je mensen? En hoe borg je de afspraken.png

Ieder bezwaar biedt een kans

Wat doe je als 'men' niet met het team meebeweegt?.png

Upgraden van je aftersales omzet (upsell en cross-sell)

Meer informatie ontvangen? Of direct aanmelden?

Grip op Leadmanagement Service € 695,- p.p. (groepstarief op aanvraag)