Deze partners helpen samen met Paul de Vries de online automotive beter te maken:

Premium partners

Marktplaats is met ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste handelsplatformen van Nederland. Per dag worden gemiddeld 350.000 nieuwe advertenties op het platform geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd aanbod van tweedehands en nieuwe producten.

2dehands werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.

Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 70.000 nieuwe zoekertjes geplaatst.

Podcast partners

Calldrip, het online lead opvolging systeem waarmee je binnen de minuut met je leads telefonisch in contact kan komen! Resultaat? Met meer dan 70% van je leads een kwalitatieve dialoog en dus een hogere conversie op je leads. Vraag een demo aan via deze link.

Steeds meer collega’s gebruiken Used car controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak.

Findio is de merkonafhankelijke automotive partner. Findio is er voor uw klanten en u. Zo kunt u zorgeloos ondernemen en uw rendement verbeteren.

Waarom kiezen voor Spincar? Auto kopen anno 2021? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl"

Probeer SpinCar nu, “just take us for a spin!” Bel ons of klik hier voor onze aanbieding.

Event partners

AutoChat, de innovatieve 24/7 Automotive AI-assistent voor autobedrijven die zowel de verkoop alsook de werkplaats ondersteunt in het contact met prospects en/of klanten door 24/7 per direct antwoord te geven op vragen en/of inplannen van bezoeken aan het autobedrijf. Daarmee worden medewerkers met klantcontact per direct “ontlast” en kunnen ook zij zich meer intensief en kwalitatief richten op hun kernactiviteiten en klanten net dat stukje extra aandacht geven om hen een optimale servicebeleving te laten ervaren. Een “Win-Win” voor het autobedrijf en hun klanten.

Autorola is toonaangevend in online remarketing en automotive IT-oplossingen voor professioneel occasion- en wagenparkbeheer. Van het leveren van real time marktdata, totaaloplossingen voor procesoptimalisatie tot en met het grootste Europese veilingplatform met meer dan 70.000 bieders.

Keyloop-technologie maakt het voor alle soorten dealers eenvoudiger om uit te blinken. We doen dat door geïntegreerde technologie te ontwikkelen die uw systemen, afdelingen en vestigingen koppelt. Blijf verbonden met uw klanten en stroomlijn bedrijfsprocessen. Onze producten helpen u bij het marketen, verkopen en onderhouden van voertuigen vanaf één platform.

Notarieel Betalen biedt volledige controle door veilige betaling en levering. De integratie van Notarieel Betalen zorgt voor autobedrijven dat er een synergie ontstaat tussen online en de showroom met als resultaat: meer verkopen. Aanbetalen of volledig betalen online is mogelijk. Na een eventuele proefrit kan de klant de reeds klaarstaande betaling voldoen en door de koppeling met Notarieel Betalen heb je grip op het hele proces. Levering in de showroom of aan huis gebeurt eenvoudig en professioneel met een ‘Aflever-app’. Afhankelijk van de benchmark verkort Notarieel Betalen de volledige transactie van een auto met gemiddeld 45 minuten. Automatische facturatie en koppeling met je administratie maakt dat je nog meer tijd en geld kunt besparen. Dat terwijl je jouw klanten de beste klantervaring geeft waarin ze in comfort en in controle een auto kopen. Vertrouwen is goed, maar zekerheid is beter!

Rhino Events is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige Automotive private-sales verkoopevents en heeft inmiddels meer dan 11000 events georganiseerd. De verschillende dealerevents die zij hebben ontwikkeld, zijn primair gericht op het genereren van kwalitatieve afspraken en aanzienlijke verkoopvolumes in 1 weekend. In heel Europa vertrouwen veel importeurs en dealerholdings op Rhino Events voor een succesvolle uitvoering van hun verkoopevents.

Autotelex helpt merkdealers en autobedrijven met het online plaatsen van hun voorraad op alle grote portalen en uiteraard op de eigen website. Daarnaast levert Autotelex diensten die de in- en verkoop van auto's onder controle kunnen brengen. Ook is het mogelijk om van professionele inkopers uit het Autotelexnetwerk een gegarandeerde bieding te krijgen.

Met ruim 20 jaar ervaring heeft AutoCommerce, het occasionbeheersysteem van Autosoft, grip op de voorraad van veel autobedrijven. AutoCommerce is het meest complete occasionbeheersysteem als het gaat om de online presentatie en het adverteren van occasions.

Verdere digitalisering van het autobedrijf, de dealer of de universeel, is de missie van Carflow. Het stopt zeker niet bij alleen een leuke website! De digitaal ingestelde klant verwacht een actieve online beleving, met alle knoppen en toepassingen zoals hij ook gewend is als hij zijn koelkast aanschaft en zijn vakantiereis boekt. Dus een online showroom die vooral klant-centric is van opzet. Deze visie van Carflow heeft geleid tot een digitaal eco-systeem, inclusief voor de dagelijkse processen. De digitale transformatie van het autobedrijf begint bij Carflow.

RDC helpt bedrijven in de automotive om data te verbinden zodat ze hun organisatie beter kunnen managen en dichterbij hun klanten kunnen komen. Van CRM tot slimme applicaties voor verkoop & onderhoud. En van dashboards met markt- en managementinformatie tot de beste marketingdatabase.