5de #ISG20 met Brian Pasch “Selling Cars in the Digital Age”

Brian Pasch special guest op de 5de #ISG20

Brian Pasch, auteur van het boek: “Selling cars in the digital age” komt eind oktober naar Nederland. Op uitnodiging van Nieuweautokopen.nl is hij spreker op een exclusief Automotive Dealerseminar en uiteraard op een #ISG20.
Op 30 oktober organiseert Nieuweautokopen.nl de 5de #ISG20 met als special guest: Brian Pasch

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MbKrVcbZfaQ]

#ISG20
Binnen het concept van de #ISG20 mogen de sprekers niet pitchen, maar delen en als er één iemand is waarvan ik de afgelopen jaren veel van heb opgestoken is het Brian Pasch. Daarom organiseren wij een kleine #ISG20 met als enige spreker Brian en uw gastheer Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl. Normaal is een #ISG20 een hele dag, echter doordat Brian slechts twee dagen in Nederland is hebben wij besloten om een kleine aangepaste #ISG20 te organiseren.

Onderwerpen
De onderwerpen die wij aan bod laten komen is o.a. de zin en onzin van autoportalen. Is het echt de meest gunstigste manier om VDP’s te scoren? Wat kan Google Wildfire voor de Nederlandse dealergemeenschap betekenen? En welke processen moet je als dealer doorlopen en in acht nemen als je een KCC wilt starten? Allemaal onderwerpen waar Brian veel expertise heeft en deze met ons gaat delen.

Partners van Nieuweautokopen.nl
Bent u dealer en werkt u al samen met Nieuweautokopen.nl dan is deelname geheel kosteloos. Deelname is vooral interessant voor KCC managers en of marketing managers van dealerbedrijven. Bent u nog geen partner van Nieuweautokopen.nl dan is deelname aan deze 5de #ISG20 verbonden aan een tgemoetkoming van €150,- per persoon.

Programma bij Van der Valk Almere:

13:00 – 13:30 Inloop met koffie
13:30 – 14:00 Introductie van de #ISG20 en de #ISG20 Academy door Paul de Vries
14:00 – 15:30 Presentatie Brian Pasch ‘Selling Cars in the Digital Age’
15:30 – 16:00 Vragen & einde

Aanmelden kan hier

Meer info over de #ISG20

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC