pexels-andrea-piacquadio-879143.jpg

calldrip-logo-white (1).png

Haal direct meer uit je leads met Calldrip! Versnel, versimpel én optimaliseer je leadopvolging.

Al meer dan 500 dealers en autobedrijven in Nederland, België en Duitsland gebruiken Calldrip!

inkomende Calldrip.png

Wat is Calldrip?

De werking van Calldrip is simpel. Zodra de potentiële klant (lead) een formulier invult op bijvoorbeeld de website of een portaal als Marktplaats en klikt op ‘versturen’, worden de gegevens direct naar Calldrip gestuurd. Calldrip leest de ontvangen informatie en belt direct alle verkopers binnen jouw organisatie of het algemene verkoopnummer (dit is zelf te kiezen).

De verkoper die opneemt krijgt de informatie die de klant heeft achtergelaten middels een bandje te horen. Nadat de informatie met de verkoper is gedeeld belt Calldrip de klant. Indien de klant direct opneemt is er binnen 1 minuut een contactmoment gerealiseerd. Wanneer het gesprek is afgerond verwerkt Calldrip op de achtergrond de informatie in een dashboard waardoor je de lead inzichtelijk maakt. Hier kan de verkoper eventuele notities aan de lead toevoegen voor zijn of haar collega’s.

Wat als de verkoper of de klant niet opneemt? Indien de verkoper niet direct opneemt doet Calldrip nog een aantal pogingen de verkoper te bereiken zodat de lead direct kan worden opgevolgd. Indien de klant niet opneemt is er de mogelijkheid om een voicemail in te spreken of om dit zelf te automatiseren.

Creëer inzicht in je leads!

Maak je leads inzichtelijk op één plek. Calldrip verwerkt een lead direct als die in het dashboard binnenkomt. Hierdoor is exact terug te zien welke lead waar vandaan komt en wanneer de aanvraag is gedaan. Ook is er te zien door wie en wanneer de lead is opgevolgd. Indien de desbetreffende verkoper iets afspreekt met de potentiële klant kan hij of zij dit verwerken in zijn of haar notities. Hierdoor is er in een oogopslag te zien wat er wanneer met de klant is afgesproken en door wie. Daarnaast maakt Calldrip het mogelijk om de waarde van de verschillende kanalen te meten. Zo kan je met Calldrip bijvoorbeeld direct zien welke portalen voor jou de meeste leads genereren en wat deze opleveren. Benieuwd hoe dit werkt? Zie de onderstaande afbeelding ter verduidelijking.

Calldrip dashboard

WOW!

WOW!

De bliksemsnelle reactie op het achterlaten van een telefoonnummer resulteert vaak in een zogeheten ‘WOW’ moment bij de klant: ‘WOW wat snel! Ik laat net mijn telefoonnummer achter.’

70% neemt op!

70% neemt op!

Uit data blijkt dat 70% van de klanten binnen de eerste minuten, na het achterlaten van zijn of haar contactgegevens, opneemt. Ook blijkt uit dezelfde data dat als je na 10 minuten belt hetzelfde percentage naar 40% daalt. Deze data is afkomstig van onze huidige Calldrip gebruikers in Nederland.

Bespaar tijd!

Bespaar tijd!

Doordat je in de meeste gevallen direct de klant aan de lijn krijgt en meteen een concrete afspraak kan maken, bespaar je jezelf de tijd die anders nieuwe belpogingen kosten. Tevens hoef je ook geen tijdrovende opvolgprocessen via de mail te doorlopen.

De klant binden!

De klant binden!

Uit onderzoek blijkt dat als een klant een concrete afspraak voor bijvoorbeeld een proefrit maakt de klant niet verder zoekt totdat hij of zij bij de afspraak is geweest. Ben jij dus diegene die als eerste de klant aan de lijn heeft en als eerste de afspraak weet te maken? Dan bind je de klant dus aan jouw bedrijf en zal deze klant waarschijnlijk ook bij jou de auto kopen!

Ik wil ook een overzicht scheppen in mijn leads en meer uit mijn huidige aantal leads halen!

Maak het waar!
google reviews uitvragen.png

Google Reviews direct uitvragen

De klager vindt zijn weg wel. Het gaat erom dat je juist de tevreden klant de weg wijst naar de review websites die beschikbaar zijn.

Vraag klanten automatisch om het WOW moment te delen op Google. Door je Calldrip account direct te koppelen aan je eigen Google My Business pagina wordt er automatisch een verzoek tot een Google Review naar de klant verzonden. Op deze manier verzamel je veel positieve reviews en word je beter gevonden op Google en dit allemaal automatisch!

Maar waarom zijn deze reviews zo belangrijk? Met de komst van de smartphone is ook het zoeken binnen een regio enorm toegenomen. Jouw locatievoorziening in je smartphone geeft immers weer waar jij bent en Google wilt graag een zo relevant mogelijk resultaat presenteren bij jouw zoekopdracht. Nu weten wij dat de meest gezochte zoektermen in de automotive op Google de merknamen zijn in combinatie met de plaatsnaam. Dus bijvoorbeeld: ’Ford Amsterdam’. Het zoekresultaat geeft hierin ook de Google Business pagina retour met daarin een belangrijke rol voor de reviews!

Paul de Vries

Met #DCDW zijn we al jarenlang reseller van Calldrip. We zijn trots dat al meer dan 500 dealers en autobedrijven in Nederland, België en Duitsland Calldrip gebruiken!

Paul de Vries
Eigenaar van #DCDW

Ervaar Calldrip nu zelf!

Benieuwd naar de snelheid van Calldrip? Ervaar het zelf via de onderstaande demo advertenties!

De onderstaande advertenties zijn voorbeeld advertenties zoals ze ook op jouw website of de auto portalen zouden kunnen staan. Echter zijn deze advertenties gekoppeld aan Calldrip. Benieuwd of je daadwerkelijk binnen één minuut een collega van ons aan de lijn krijgt? Vraag dan een proefrit (Demo) aan op een van de onderstaande advertenties.

Audi RS6

Audi RS6

Deze krachtige Audi dient ter Demo. Plan een proefrit (demo) in deze auto en laat u gegevens achter in het formulier waar u heen wordt gestuurd om zo direct de snelheid van Calldrip te ervaren.

Plan proefrit (Demo)
Kia Picanto

Kia Picanto

Deze degelijke Picanto dient ter Demo. Plan een proefrit (demo) in deze auto en laat u gegevens achter in het formulier waar u heen wordt gestuurd om zo direct de snelheid van Calldrip te ervaren.

Plan proefrit (Demo)
BMW 3 Series

BMW 3 Series

Deze prachtige BMW dient ter Demo. Plan een proefrit (demo) in deze auto en laat u gegevens achter in het formulier waar u heen wordt gestuurd om zo direct de snelheid van Calldrip te ervaren.

Plan proefrit (Demo)

Ik wil een demo of meer informatie over Calldrip!