#DCDW nu ook aandeelhouder in Carmen Automotive!

#DCDW en CARMEN automotive: Leadopvolging via chatfunctie in de hoogste versnelling

aandeelhouder in CARMEN Automotive

CARMEN automotive

#DCDW, het kennisplatform op het gebied van online automotive, is aandeelhouder geworden van CARMEN automotive, gespecialiseerd in automotive klantcontact. Beide partijen vergroten hiermee hun bereik en kunnen dealers en autobedrijven nog beter helpen met het opvolgen van leads en inzichtelijk maken van klantcontacten.

aandeelhouder in CARMEN Automotive

Paul de Vries, oprichter en eigenaar van #DCDW, zal de scoring, coaching en opvolging van online leads bij CARMEN gaan onderbrengen. “De missie van #DCDW is om online automotive beter te maken en samen met CARMEN kunnen we dat proces nu een tandje opschakelen. Dagelijks zie ik dat dealers en autobedrijven kansen laten liggen, simpelweg omdat er onvoldoende focus is of leads niet goed inzichtelijk zijn.

Zeker nu online verkoop noodgedwongen de showroom naar de achtergrond heeft verdrongen, kun je als verkoper niet om online kansen heen. Niet tijdens de openingstijden van je bedrijf, maar ook ‘s avonds en in het weekend niet. Kortom, je moet er 24/7 zijn voor je (potentiële) klant. Dat doen we als #DCDW en daar krijgen we nu de hulp van de ruim 55 gespecialiseerde medewerkers van CARMEN bij.”

aandeelhouder in CARMEN Automotive

Chatfunctie

Het uitsluitend in automotive gespecialiseerde KCC-team van CARMEN beschikt vooral over veel ervaring op het gebied van aftersales en vult daarmee de saleservaring van #DCDW mooi aan. Remco de Vette, mede-eigenaar van CARMEN: “Samen zetten wij in op de online lead, waar wij als flexibele schil kunnen fungeren voor dealerholdings en importeurs. Daarnaast zal het opvolgen van leads door middel van een chatfunctie een zeer belangrijke rol gaan spelen.

aandeelhouder in CARMEN Automotive

Met onze kennis en die van #DCDW op het gebied van leadopvolging worden onze 100% dedicated automotive agents ook chatspecialisten die de dialoog met de consument op de verschillende websites direct kunnen aangaan, 7 dagen per week.” De Vries vervolgt: “Ook alle andere diensten van #DCDW, zoals het scoren en coachen van de gesprekken in de Calldrip omgeving, worden straks via de nieuwe joint venture CARMEN BDC gedaan. Door de samenwerking van #DCDW en CARMEN gaat het algehele niveau van leadopvolging in automotive flink omhoog, dat is zeker.”

Slagvaardiger

#DCDW is met de eigen BDC-services en als vertegenwoordiger van diensten als Calldrip en Call Track Manager een van de grootste dienstverleners voor dealers en autobedrijven als het gaat om het opvolgen van saleskansen. Door het partnerschap met CARMEN ontstaat er een nog krachtiger en slagvaardiger klantcontactcentrum. Waardoor het bedrijf een totaalpakket aanbiedt om dealers te ondersteunen en online sterker te maken.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC