De 3de dag van de #NADA2020

Ik dacht voor de workshops te komen

In het verleden was de zondag de laatste dag van de NADA. Dit keer is de beurs anders ingericht en duurt hij een dag langer. Dus in plaats van een inspirerende sessie op zondag, de slotdag, bestaat dag 3 uit workshops.

Gerben en ik zijn er al vroeg en ook nu is het weer rustig, zoals het eigenlijk de gehele #NADA2020 al rustig is. Het aantal dealers valt tegen en dat blijkt te komen door een verkeerde timing van het evenement. Het is Valentijnsweekend met veel bruiloften en maandag is het Presidents Day, een officiële vrije dag, wat veel volk op de been brengt richting showrooms. En dus kiezen veel dealers ervoor om hun kostbare tijd in de showroom door te brengen om maximaal te kunnen retailen.

Voordat de eerste workshop begint, doen Gerben en ik een rondje beurs. Het blijkt het begin van een hoop ‘gedonder’. Ik loop Ben Cooper van onze partner van Spincar tegen het lijf en voordat ik het weet, ben ik twee uur verder. We praten onder meer over de manier waarop wij Spincar naar de markt kunnen brengen in Nederland. Als we klaar zijn, blijken de workshops afgelopen. Jammer, maar helaas. Het goede nieuws is dat we meer tijd hebben om de expo te bezoeken. Het blijkt een mooie gelegenheid om onder meer de vliegtuigen te zien, die ze op de beurs verkopen.

Tijdens dat rondje beurs blijkt eens te meer dat wij in 10 jaar #NADA ontzettend veel mensen hebben leren kennen. De onvermijdelijke gesprekken zijn tijdrovend en ontzettend interessant. Tijdens ons rondje ontdek ik twee bedrijven die van waarde kunnen zijn voor de Nederlandse markt en die bedrijven willen met ons de stap naar Nederland maken. Dat is best spannend, maar past wel heel duidelijk in onze missie om de #DCDW te laten groeien en om de online automotive beter te maken met de beste services en producten.

Aan het einde van de dag kan ik gelukkig de ‘General Session’ met de Britse ex-Prime Minister David Cameron nog meepakken. Het is vooral mooi om te zien hoe zo’n oud-politicus presenteert, beweegt en hoe hij zijn lichaam gebruikt om zaken te benadrukken. Indrukwekkend goed.

’s Avonds eten Gerben, Olga en ik met het MT van Calldrip in het restaurant van Sinatra in de Encore. Alles is overtreffende trap, typisch Vegas. Goed om je dat te realiseren, anders ga je nog denken dat alles wat je ziet normaal is…. Morgen de laatste dag, de laatste loodjes.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC