Mazda 2 BiFuel tot 3500Euro voordeel via Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl

Afbeelding

Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl hebben de hand weten te leggen op 60 nieuwe Mazda2’s met ultrazuinige motor en schone LPG-installatie. Het prijsvoordeel op deze compacte Japanner loopt op tot € 3.500,–, afhankelijk van de uitvoering en mits geregistreerd voor 1 juli. Nieuweautokopen.nl bewijst met de Mazda2 Bifuel wederom een aantrekkelijk alternatief te zijn voor de merkdealer.

Per 1 juli worden veel nieuwe auto’s duurder doordat de overheid de belastingen aanpast. Met het oog op die wijzigingen proberen slimme kopers nog voor die datum hun nieuwe auto op naam te zetten. Dat scheelt immers geld. Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl hebben 60 Mazda2’s Bifuel weten te bemachtigen die, mits geregistreerd voor het einde van de maand, met een prijsvoordeel tot € 3.500,– worden verkocht.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: “Slimme kopers hebben al ruim van te voren hun nieuwe auto besteld en laten die voor het einde van de maand afleveren. Maar ook potentiele kopers die nog niet tot aanschaf zijn overgegaan, kunnen alsnog van het prijsvoordeel profiteren. Voor hen hebben Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl de aantrekkelijke Mazda2 Bifuel. Er zijn drie uitvoeringen beschikbaar: De Cool, de Navigator en de GT-M Line. Deze auto’s zijn per direct beschikbaar, kunnen voor 1 juli worden geregistreerd en leveren groot financieel voordeel op tot maar liefst € 3.500,–.”

Online een nieuwe auto kopen, betekent vaak al vele procenten extra korting. In het geval van de Mazda2 Bifuel, is het voordeel nog groter. De Mazda-dealer heeft deze aantrekkelijke en scherp geprijsde modellen van Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl namelijk niet op voorraad.  Online een auto kopen, betekent overigens niet dat er concessies moeten worden gedaan. Elke Mazda2 Bifuel is gegarandeerd nieuw en wordt met officiële fabrieksgarantie geleverd. Daarnaast is inruil mogelijk en blijft de service van Nieuweautokopen.nl van kracht. Dat betekent bijvoorbeeld dat de Mazda2 Bifuel thuis kan worden afgeleverd. Wie dus snel, zuinig en schoon wil rijden en ook nog eens veel geld wil besparen, koopt nu een nieuwe Mazda2 Bifuel bij Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC