Nieuwe fase voor Nieuweautokopen.nl

Nieuweautokopen.nl groeit door

Nieuweautokopen.nl

Sinds de overname van Nieuweautokopen.nl door Marktplaats zijn wij continue bezig om meer leads te generen voor onze klanten. Bijvoorbeeld door de carconfigurator te verbeteren en door meer auto’s op ons netwerk toe te laten. Daarnaast is de rubriek ‘zo goed als nieuw’ geïntroduceerd, waarop vrijwel nieuwe auto’s kunnen worden aangeboden.

Alle inspanningen hebben meer kansen voor u als dealer opgeleverd. En daar ging het om. Ook onze volgende stap, die wij in samenwerking met Marktplaats gaan nemen, is gericht op meer kansen.

Wat gaan we doen?

Elke advertentie op Marktplaats van een auto met een waarde van meer dan € 4.500,-, wordt automatisch doorgeplaatst op Nieuweautokopen.nl. U adverteert dus op twee platforms, met twee verschillende soorten klantprofielen voor de prijs van 1 platform. Daarnaast worden voor het eerst ook uw bedrijfsgegevens gepubliceerd op Nieuweautokopen.nl. De nieuwe aanpak betekent dat wij op deze auto’s geen Cost per Sale meer ontvangen, maar dat de leads gratis zijn. En de calls gaan direct naar u als dealer in plaats van naar ons call center.

Voor de leads die wij krijgen via de carconfigurator verandert er (nog) niets. U krijgt deze automatisch in bijvoorbeeld LEF. Bij deze leads blijft de Cost per Sale die u al jaren van ons gewend bent, bestaan.

Hoe verder?

Om uw bijna nieuwe auto’s en voorraad nieuwe auto’s te plaatsen op Nieuweautokopen.nl hebt u geen aparte overeenkomst of lidmaatschap meer nodig. Uw advertentie op Marktplaats volstaat. Wij zorgen er voor dat deze automatisch op Nieuweautokopen.nl wordt geplaatst, althans als de advertentie aan de criteria voldoet. De leads krijgt u per e-mail of telefonisch aangeleverd.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC