Nieuwe Mazda 2 kopen, met meer dan 2000Euro voordeel

Tot 3500 euro op de Mazda 2 met LPG

Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl maken het wel heel aantrekkelijk om een nieuwe Mazda online te kopen. De webwinkels hebben de hand weten te leggen op maar liefst 60 nieuwe Mazda’s 2 in diverse uitvoeringen en kleuren en voorzien van een hypermoderne, schone LPG-installatie. Deze compacte en ultrazuinige Mazda’s 2 Bifuel kunnen nog tegen de huidige, lage prijzen verkocht worden, mits de auto’s voor 1 juli op naam worden gezet.

De meeste auto’s, en ook de Mazda 2 Bifuel, zullen vanaf die datum door de overheid zwaarder worden belast, waardoor de prijzen fors zullen stijgen. Door dus voor die prijsstijging een van deze 60 prachtige, nieuwe Mazda’s 2 met LPG-installatie te kopen bij Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl, kunt u zo maar 2000 euro besparen. Daarnaast geven Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl extra korting weg, die, afhankelijk van het model, tussen de 500 en 1500 euro ligt. De extra aantrekkelijke Madza’s 2 zijn alleen bij Nieuweautokopen.nl en Mazdakopen.nl te koop, de Mazda-dealers kunnen deze Mazda’s 2 Bifuel niet leveren.

De voorraad is helaas beperkt en het aanbod geldt alleen als de auto voor 1 juli op naam wordt gezet. Natuurlijk zijn deze bijzonder aantrekkelijke Mazda’s nieuw, zijn ze vrijgesteld van wegenbelasting, worden ze verkocht met de officiële fabrieksgarantie en kunt u uw huidige auto inruilen.

Lees ook

Leadopvolging belangrijk, ook in 2024!
21 december 2023

Leadopvolging belangrijk, ook in 2024!

DCDWeekupdate - waarom ook Tesla zijn voorraad op portals zet
14 december 2023

Waarom ook Tesla zijn nieuwe Tesla voorraad op portals zet!

Moet je wel terug in de marketinguitgaven?
8 december 2023

Moet je wel terug in de marketinguitgaven?

Een voorraadauto kort € 86,- per dag in de VS!
30 november 2023

Een voorraadauto kost € 86,- per dag in de VS!