Nieuwe Tesla nu ook online te koop!

Autowebwinkel Nieuweautokopen.nl en zijn nog te lanceren dochterwebsite Greencardirect.nl kunnen nu ook belangstellenden voor het elektrische sportwagenmerk Tesla bedienen. De gecertificeerde webwinkel is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Tesla Benelux.

Elektrisch sportwagen merk Tesla is na het Italiaanse Tazzari het tweede volledig groene merk dat gebruik maakt van de unieke diensten van Nieuweautokopen.nl. Door de samenwerking kan de webwinkel niet alleen een breed scala aan merken en modellen aanbieden, maar heeft het ook toegang tot auto’s met alternatieve aandrijflijnen. Deze selecte groep auto’s kan op een sterk groeiende belangstelling rekenen door tal van door de overheid gelanceerde financiële voordelen. Zo zijn elektrische auto’s vrijgesteld van BPM en profiteert de zakelijke rijder van het 0% bijtellingtarief.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: ‘Als je als zelfstandig ondernemer ook nog eens de investeringsaftrek meetelt, wordt het wel heel aantrekkelijk om voor een elektrische auto te kiezen’. Rogier Kroymans external link van Tesla Benelux: ‘Steeds meer mensen vallen voor het aantrekkelijke uiterlijk en de zuinige en milieuvriendelijke aandrijving van de Tesla in combinatie met de grote financiële voordelen. Inmiddels hebben we 37 auto’s verkocht. Een mooi aantal dat we verder zullen zien groeien, mede door de overeenkomst met Nieuweautokopen.nl.

De consument kan op deze site, die als leider in de webwinkelmarkt geldt, alle informatie ophalen die hij nodig heeft om een Tesla te kopen. De uiteindelijke levering van de auto loopt via Tesla Benelux’. Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl external link: ‘De belangstelling voor onze aanpak is enorm. We hebben in het eerste kwartaal van dit jaar al meer auto’s verkocht dan in het eerste half jaar van 2009. En vorig jaar was al een topjaar voor onze sites. Door de overeenkomst met Tesla kunnen we de consument echt alle auto’s op de Nederlandse markt aanbieden, inclusief nu dus Tesla. Dat zal ongetwijfeld terug te zien zijn in de steeds verder groeiende aantal offerteaanvragen. Die groei is voor een belangrijk deel te danken aan onze snelle en klantvriendelijke aanpak. Binnen 24 uur heb je een offerte in huis en kun je een gloednieuwe auto kopen zonder de deur uit te hoeven. En dat is uniek.’

Dat vinden ook de media. Paul de Vries was onlangs te beluisteren op BNR radio en ook Tv-zender RTL besteedde uitgebreid aandacht aan Nieuweautokopen.nl. Beide items zijn terug te vinden op de site van Nieuweautokopen.nl.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC