Nieuweautokopen.nl nu ook op de Android!

Nieuweautokopen.nl, de eerste en grootste autowebwinkel van Nederland, blijft vernieuwen. Na de introductie van zijn Iphone App heeft de site nu ook een applicatie ontwikkeld voor Android-telefoons. Daarmee speelt de webwinkel in op de snel groeiende belangstelling voor telefoons met een Android besturingssysteem. De nieuwe app is natuurlijk gratis en geeft nog meer actuele informatie in tekst en beeld. Nooit was het kopen van een nieuwe auto zo eenvoudig, veilig en praktisch.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: “Wij waren de eerste autowebwinkel van Nederland, vervolgens werden wij de eerste autowebwinkel waarbij via internet een auto kon worden ingeruild. Tevens was Nieuweautokopen.nl de eerste die een nieuwe auto voor de deur van de klant afleverde, zoals we ook de eerste en enige zijn met een eigen aflevercentrum, BOVAG-lidmaatschap en Thuiswinkel certificering.”

Dealerkanaal
Al deze elementen zorgen er voor dat Nieuweautokopen.nl groeit, nog professioneler wordt en meer dan een goed alternatief is voor het traditionele dealerkanaal. Door de lancering van een Iphone App van Nieuweautokopen.nl werd het ook mogelijk om via de mobiele telefoon een nieuwe auto te kopen.
Nu lanceert Nieuweautokopen.nl als eerste een applicatie voor Android. De Vries nogmaals: “Wij bewijzen eens te meer dat wij klaar zijn voor de toekomst. Uit onderzoeken blijkt dat inmiddels bijna 50% van de verkochte smartphones is voorzien van het door Google ontwikkelde Android besturingssysteem. Al die gebruikers kunnen nu via hun smartphone een nieuwe auto kopen of hun bestelling volgen. Wie niet wil kopen, kan de meest actuele model- en prijsinformatie bij ons vinden.

Actueel
De nieuwe applicatie toont alle merken die door Nieuweautokopen.nl worden verkocht. Sterk punt is dat modelgegevens, inclusief prijzen, absoluut actueel zijn. De Android App gebruikt informatie uit de database van Autodisk, een informatiebron die dagelijks door 170 leasemaatschappijen in Nederland wordt geraadpleegd en dus up-to-date moet zijn.

Ontwikkeling 
Marc van der Aart van Autodisk, het bedrijf dat de Iphone en Android Apps ontwikkelde: “Wij hebben met deze applicatie een volgende stap gezet in de ontwikkeling van Nieuweautokopen.nl. De klant kan altijd en overal beschikken over de meest actuele productinformatie en een auto kopen. Nieuw is dat van elk model drie foto’s beschikbaar zijn. De consument kan nu specificaties, prijzen en beelden vergelijken.”

Marktleider
De Android App is evenals de Iphone App geheel gratis. Is Nieuweautokopen.nl nu uitontwikkeld? Paul de Vries: “Zeker niet, een applicatie voor de Ipad is de volgende stap. Als marktleider kun je je niet veroorloven stil te blijven zitten. We willen niet alleen de grootste zijn, maar ook trendsettend blijven op het gebied van het online verkopen van nieuwe auto’s. Je kunt bij ons via een normale computer en via de diverse mobiele platforms kopen. Ongeacht de gekozen vorm, het gemak om altijd en overal een nieuwe auto te kunnen kopen via internet is voor iedereen beschikbaar.’’

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC