Oplichter op autotrack!

Ja, we hebben er weer één! wij adverteren als vele dealerbedrijven braaf onze gebruikte auto´s op de vele websites, één daarvan: Autotrack heeft een beetje last van rare bezoekers. Ook Autoscout en Marktplaats hadden hier al last van, maar deze is ook wel leuk. je krijgt deze e-mail nadat je een aanvraag hebt gehad met interesse voor één van je gebruikte auto´s. je mailt netjes terug in de trant van: Geachte heer …., waarmee kan ik u van dienst zijn. Zijn antwoord is het volgende:


Hello,

Dank voor uw e-mailreactie, wil ik u meedelen dat ik uw auto zal kopen maar ik heb een bedrijfsvoorstel voor u. Ik ben een kapitein met de troep van de Verenigde Naties in Irak, op oorlog tegen terrorisme. Gebaseerd op de Verenigde Staten komt het wetgevende en uitvoerende besluit voor het terugtrekken van troepen van Irak dit jaar, ben ik opgesteld om in uw country´ te komen en te werken; s militaire basis het spoedigst. Onze opdracht moet rundvlees op terrorist helpen richtte staten, meestal de Verenigde Staten en de Europese Unie op de oorlog tegen terrorisme. Ik zal een auto voor mij nodig hebben en dat is waarom ik u contacteer. Enerzijds wil ik u meedelen dat ik in mijn bezit de som van USD 16.2million heb. welke van één van onze invallen op terroristen hier in Irak werd teruggekregen omdat zij het grootste deel thuis van hun geld voor kwade activiteiten houden die zij normaal door onwettige overeenkomsten op ruwe olie worden. Gebaseerd op het lijden ondergaan wij hier wat van ons doen ontmoeten dergelijk geluk. Het gebeurde dat ik voor deze inval met de mensen in mijn eenheid ging en ik besliste het als mijn aandeel voor mijn spanning in dit kwade land hier te nemen dat met zelfmoordbommenwerpers wordt gevuld. Ik deponeerde dit geld met een rood kruisagent die hem meedeelt dat wij contact voor de echte eigenaar van het geld opnemen. Het is onder mijn bevoegdheid goed te keuren whoever vooruit voor dit geld komt. Ik wens om dit geld voor liefdadigheidsdoeleinden in Turkije te gebruiken, waar wij ongeveer 3 miljoen Iraakse vluchtelingen en de Soedan hebben waar wij momenteel de hoogste aantallen vluchtelingen hebben die als resultaat van oorlog worden verplaatst. U moet dergelijke plaatsen bezoeken. Ik wil het geld op voorraadvissen van Noorwegen aan deze vluchtelingen investeren omdat de basis op mijn ervaring op slagveld in dit plaatst, hebben zij heel wat vissen en vlees niet om aan hun povere en onsmakelijke maaltijd toe te voegen die zij enkel in weinig hoeveelheid ertoe brengen om hen te houden levend tot de God het weet wanneer het probleem beëindigt. In plaats van het toestaan van deze terroristen om het geld te krijgen en het te besteden bij illegaal het kopen van wapens van Rusland en het Noorden Korea wordt het beter gekanaliseerd naar het bewaren van de wereld. Ik kan niet dit geld naar de Verenigde Staten verplaatsen omdat ik in Europa voor ongeveer 3years zal zijn, zodat wens ik iemand ik kon behandelen. Als u goedkeurt, zal ik het geld naar Europa overbrengen waar u de begunstigde zult zijn omdat ik een in uniform persoon ben en ik kan niet zulk een bedrag paraderen zo i behoefte om iemand als begunstigde voor te stellen. Ik ben een Amerikaan en een intelligentieambtenaar bij dat zodat heb ik een 100% authentiek middel om het geld door de diplomatieke koeriersdienst over te brengen. Ik heb enkel uw goedkeuring nodig en allen wordt gedaan. Gelieve als u in deze transactie geinteresseerd bent zal ik aan u de volledige details geven u voor ons deze transactie moet met succes uitvoeren. Ik besliste iemand te vinden wie echt en niet denkbeeldig is en wie is waarom ik naar een beveiligde autoplaats ging waar ik zeker kan zijn dat de persoon echt is. Ik geloof ik op u kan vertrouwen. waar wij nu zijn kunnen wij slechts door onze militaire communicatie faciliteiten communiceren wat wordt beveiligd zodat niemand kunnen onze e-mail controleren, dan kan ik in detail aan u verklaren. Ik zal u slechts door e-mail, omdat onze vraag zou kunnen worden gecontroleerd, ik enkel heb zeker bereiken te zijn wie ik behandel. Als u gelieve interessant bent verzend me uw persoonlijk mobiel aantal zodat kan ik u verdere onderzoeken vragen wanneer ik uit ons militair netwerk ben. Ik schrijf zo van een verse e-mailrekening als u niet interessant niet antwoordt op deze e-mail en gelieve dit bericht te schrappen, als geen reactie na 3days bent die ik dan naar iemand anders zal zoeken. Ik doe dit op vertrouwen, zou u moeten begrijpen en u zou moeten weten dat als opgeleide militaire deskundige ik altijd brandkast zal spelen voor het geval dat u het slechte type bent, maar ik bid u USD not.16.2million bent heel wat geld bent dat de droom van iedereen is. Ik wacht op uw contactdetails zodat kunnen wij gaan. In minder dan 7days zou het geld voor uw rekening moeten genoteerd te zijn en ik zal voor mijn geld langskomen. Ik zal aan u 20% van de som geven en 80% is voor mijn droom. Ik hoop ik op deze overeenkomst eerlijk ben geweest. Achting,

Kapitein

Peter Manchester

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC