Team Rules en Motto van Team Nieuweautokopen.nl

Bij team Nieuweautokopen.nl hebben we nu meer dan een half jaar geleden onze eigen “Team Rules” bedacht. Niet dat we nu regels willen hebben intern, want eerlijk gezegd, hebben we het niet zo op regels, maar waar staan we nu eigenlijk voor, als Nieuweautokopen.nl en als team?

Dat we als Nieuweautokopen.nl, de klant een correcte, vriendelijke, commerciele en prettige verkoopervaring willen bieden zal niemand raar vinden. Wel dat wij dit moeten doen met slechts een website en een telefoonlijntje als middel. Onze toegevoegde waarde: Team Nieuweautokopen.nl

6 maanden geleden hebben we als team gebrainstormd waar we nu eigenlijk voor staan! Waar voelen wij ons prettig bij, hoe willen wij nu werken en hoe kunnen we op een prettige manier zaken doen met onze klanten, die met de aankoop van een nieuwe auto (terecht) veel eisen aan ons stellen als organisatie.

En als je dan je teamleden de vrije hand, verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft dat alle ideeen welkom zijn, dan kom je aan oprechte standpunten, waarbij een ieder zich prettig voelt. Nu is het al zo dat onze teamleden, minimaal twee boeken moeten lezen: “Eckart’s Notes” en “Gung Ho” Deze twee boeken zijn bij veel van onze ideeen een richtlijn, die wij vertalen naar onze eigen werkwijze. En al pratend kom je dan op de “Team Rules” van Nieuweautokopen.nl

  • Elke lead wordt binnen 1 uur opgevolgd
  • Elke lead is goed, alleen de effort is anders
  • Elke lead heeft een Social Network
  • Elke klacht wordt binnen 24uur naar tevredenheid opgelost of behandeld door het team
  • Motivatie en Ambitie gecombineerd met Discipline maakt ons succes
  • Attention-Interest-Decision en Action = Always Be Closing

Het werken wordt hierdoor veel leuker voor ons. We weten precies waarvoor we staan, niet voor de hoogste korting, niet voor de meeste orders, bezoekers, pageviews etc etc, maar gewoon voor onszelf en ons motto. Wij hebben plezier in ons werk en dat plezier straalt af op onze klanten die ons daarvoor belonen met orders en reviews in hun eigen Social Network.

Natuurlijk moeten ook wij gewoon geld verdienen, voor minder inkopen dan dat we verkopen, minder kosten maken dan gemiddeld en geen rare dingen doen, maar het werkt zoveel leuker als je onderdeel bent van een team wat zichzelf stuurt en aanpast aan de markt en zijn eigen team rules voortdurend durft toe te passen en te verkondigen!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC