TikTokker Nina Schotpoort ambassadeur voor de Ligier Store Doesburg!

Nina Schotpoort, een van de bekendste Nederlandse TikTokkers, zal haar bezoek aan de showroom van Ligier Store Doesburg niet snel vergeten. Ze viel er als een blok voor de nieuwe Ligier JS60L Sport Ultimate. De JS60L is een veilige, zuinige en vooral sportieve brommobiel met de looks die passen bij een topmodel. Logisch dus dat Nina, ambassadeur van Ligier Store Doesburg, juist met deze Ligier de showroom uitreed.

Steeds meer jongeren ontdekken de brommobiel. Zeker wanneer een grote afstand op onregelmatige tijden wordt afgelegd voor school, studie, stage of werk is het openbaar vervoer niet altijd een alternatief. Voor Nina Schotpoort, bekend van haar filmpjes op TikTok en haar populaire Instagram-account, was een brommobiel dan ook een logische keuze. Uiteraard heeft Nina voor zij met haar nieuwe Ligier de weg op kon eerst haar bromfietsrijbewijs (AM) behaald.

Verwarmde stoelen

De Ligier JS60 L Sport Ultimate, die Nina online uitkoos in de digitale showroom van Ligier Store Doesburg, bleek ook ‘in het echt’ het pareltje waarop zij gehoopt had. De JS60L is voorzien van lederen bekleding, airconditioning, verwarmde stoelen en Apple Carplay. Rode accenten op de remklauwen, de bumper en de strips op de zijkant en een dubbele uitlaat geven de Sport Ultimate bovendien een unieke uitstraling.

Om de jeugd te betrekken bij het rijden van een brommobiel heb je de hulp nodig van Influencers – Paul de Vries

Alternatief

Een brommobiel is een aantrekkelijk alternatief voor de scooter, zeker nu vanaf 1 januari 2023 ook voor snorscooters (tot 25 km/h) een helmplicht gaat gelden. Voor een brommobiel geldt deze verplichting niet. En een brommobiel heeft meer voordelen: bestuurder en passagier zitten droog, er is voldoende bagageruimte en moderne brommobielen beschikken over dezelfde luxe als een personenauto. Ook zijn de inzittenden van een brommobiel een stuk minder kwetsbaar in het drukke verkeer dan de bestuurder en passagier van een tweewieler.

Private Lease

Ligier Store Doesburg biedt al voor 299 euro per maand een nieuwe brommobiel aan, waarbij onderhoud, verzekering en afschrijving zijn inbegrepen. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De Ligier JS60L Sport Ultimate is er vanaf 399 euro per maand.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC