Website van Nieuweautokopen.nl vernieuwd!

Nieuweautokopen.nl heeft zijn site aangepast. Ervaringen opgedaan in de afgelopen drie jaar, zijn in de vernieuwde website verwerkt. De aanpassingen bij de eerste autowebwinkel van Nederland zijn er vooral op gericht om nog sneller en makkelijker de weg te vinden naar populaire modellen en segmenten. Korte filmpjes leggen nu uit hoe de site werkt.

Vernieuwingen
Belangrijkste vernieuwingen bevinden zich op de openingspagina van Nieuweautokopen.nl. Zo is er direct toegang tot de aanbiedingen: auto’s die met extra korting te koop worden aangeboden. Tevens is het populaire segment van BPM-vrije auto’s met slechts een muisklik te vinden en zijn er overzichten van de best verkopende modellen en de meest recente offerte aanvragen. Dit alles leidt tot meer gebruiksgemak.

Eisen
Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl: “Wij zijn permanent bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze diensten. App’s voor Android en Iphone horen daarbij, een vernieuwde site natuurlijk ook. Onze klanten hadden specifieke eisen en die zijn in de aanpassingen meegenomen. Zo kan nu bijvoorbeeld op het aantal deuren van een auto of op het energielabel worden gezocht, als ook op BPM-vrije auto’s.”

Filmpjes
Belangrijk zijn de filmpjes waarin Nieuweautokopen.nl-medewerkster Lies Heemskerk uitlegt hoe delen van de site werken. Lies krijgt daarbij hulp van autocoureur Tim Coronel die tips geeft. Alle clips zijn kort en bondig en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Bestellen
De vernieuwingen aan Nieuweautokopen.nl moeten de belangstelling voor het kopen van een nieuwe auto via internet verder aanwakkeren. De autowebwinkel speelt op dat vlak al jaren een voortrekkersrol door als eerste offerteaanvraag, het bestellen en zelfs het inruilen van een auto via internet mogelijk te maken. Naar verwachting zullen dit jaar zo’n 800 klanten via Nieuweautokopen.nl een nieuwe vierwieler aanschaffen.

Bewaren
Op de site is ook ruimte ontwikkeld waar de bezoeker zijn offertes gerubriceerd kan bewaren. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen een offerte, een verrijkte offerte en een bestelling. Zelfs offertes van derden, dus niet afkomstig van Nieuweautokopen.nl, kunnen worden bewaard. In hetzelfde, persoonlijke en afgeschermde deel van de site kan een tegenvoorstel worden gedaan. Het team van Nieuweautokopen.nl probeert dan aan de hand van dat voorstel een transactie te sluiten.

Team
Hoewel Nieuweautokopen.nl vrijwel het hele aankooptraject via internet afhandelt, staat er achter de schermen een team met professionals paraat om alle aanvragen in goede banen te leiden. Die experts zijn stuk voor stuk persoonlijk te benaderen, dagelijks, tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds. Dat is praktisch, want de koper weet zo niet alleen met wie hij zaken doet, maar kan bij vragen zeven dagen per week terugvallen op een medewerker van Nieuweautokopen.nl. Het komt de betrouwbaarheid ook ten goede. De Vries nogmaals: ‘Wij willen vooral duidelijk maken dat het goed en betrouwbaar zaken doen is met ons. Daarom kunnen klanten contact met ons opnemen. Dat, in combinatie met de nieuwe site, is een belangrijke stap in het nog verder stroomlijnen van onze internetformule. Wij willen blijven vernieuwen en verbeteren.”

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC