Dé Online Dealer Awards 2017: “Wij zoeken de beste online dealers”

De online dealer awards in 2017

Online Dealer Awards

Leuk he, eind van het jaar de start van hopelijk een leuke en lange traditie: De online dealer awards! Vandaag was de persrelease en de start van de inschrijvingen. Ben ontzettend blij en vereerd dat ik in de jury mag plaatsnemen en dat zowel de #DCDW als Marktplaats partners zijn van dit initiatief van DTC Media. Samen ook met Google weten we zeker dat we alle kennis en kunde in huis hebben om de beste dealers uit te kiezen in de volgende categorieën:

  • Beste dealerwebsite
  • Beste dealer op social media
  • Beste online actie
  • Beste online leadopvolging

Vooral de laatste ben ik zelf persoonlijk erg blij mee, immers daar zit nog zoveel te verbeteren en dat doe je vaak om te kijken naar de succesrijke voorbeelden die deze verkiezing zal laten zien.
Meedoen? Meld u dan nu aan via onlinedealerawards.nl

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig Key Automotive Spokesperson bij eBay(Marktplaats) nadat hij Nieuweautokopen.nl in 2015 verkocht aan eBay. Paul is founder en CEO van de #DCDW Academy en presentator van de #DCDW Podcast. Tevens is hij een veel gevraagd spreker op het gebied van de online automotive bij dealers en importeurs.  Paul is winnaar van de prestigieuze Lighthouse Award 2016 in de VS! `Lead the Way op de digitale snelweg is het nieuwe boek van Paul, dat gebruikt kan worden als gids in de online automotive. Meer informatie vindt u op: DCDW.nl.

Podcast Paul

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC