P+R podcast: Rolf Westgeest en Paul de Vries maandelijks online met prikkelende automotive-podcast!

Rolf Westgeest (EuroStocks) en Paul de Vries (#DCDW) zijn vanaf 22 februari elke maand te beluisteren in een prikkelende podcast. Hierin spreken beide automotive-experts met een bekende of minder bekende gast over alles wat er speelt rondom de verkoop van auto’s. Online, de showroom, de toekomst, kansen en bedreigingen: het onderwerp wordt breed belicht en door de stevige stellingen die beide interviewers op hun gasten afvuren, kan het niet anders dan een dynamische en leerzame discussie opleveren.

P+R, bij elke automobilist welbekend als de aanduiding voor parkeren en reizen, staat vanaf nu dus voor Paul en Rolf. Twee specialisten op het gebied van e-commerce, die nóg beter willen begrijpen wat er allemaal verandert in de verkoop van auto’s. En wat er gaat veranderen? Hoe ziet de showroom er in de toekomst uit – als deze nog bestaat? Vragen en stellingen die maandelijks aan een interessante gast zullen worden voorgelegd en garant staan voor stevige discussie. Want wees eerlijk: er lijkt de afgelopen 25 jaar niet heel veel veranderd op het gebied van autoverkoop en met dat feit kwamen de internet-sceptici tot nu toe nog weg. Maar is dat in 2022, na twee jaar coronamaatregelen, nog steeds zo?

Pionieren

Rolf Westgeest en Paul de Vries kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd als SsangYong-dealer midden jaren negentig. Beiden waren toen al, hoewel het internet nog in zijn kinderschoenen stond, aan het pionieren op het gebied van onlinemogelijkheden voor de autobranche. En dat doen zij 25 jaar later nog steeds, zoals al meer dan eens onderwerp van gesprek is geweest in Pauls wekelijkse #DCDW-podcast.

Passievolle ondernemers

Paul de Vries is oprichter van #DCDW, het bedrijf dat dealers helpt beter te worden in de online automotive-wereld. Hij is expert op het gebied van online verkoop en een veelgevraagd spreker op congressen en trainingen. Rolf Westgeest is oprichter en eigenaar van EuroStocks.com, een online Europese marktplaats van auto’s en onderdelen en inmiddels verbonden aan de grootste portals en platforms. Paul en Rolf delen de passie voor e-commerce en zijn er beiden van overtuigd dat de autobranche daar nog maar een fractie uithaalt van wat erin zit aan kansen en mogelijkheden.

P+R podcast: laatste dinsdag van de maand

De nieuwe podcast P+R is elke laatste dinsdag van de maand te beluisteren via de bekende kanalen waar Paul de Vries al zijn bekende #DCDW-podcast presenteert: Soundcloud, Spotify, YouTube, de #DCDW-website, de website van Paul zelf en natuurlijk social media. In hun eerste podcast op 22 februari spreken Paul en Rolf met Jan Wouter Kleinjan, board member Vermaat, voorheen onder meer directeur Alfa Romeo Nederland en Chief Marketing Officer CarNext.com

Elke donderdag is er een preview van de nieuwe P+R-podcast te vinden op de LinkedIn-pagina van #DCDW!

Beluister de eerste P+R podcast hier!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC