P+R Podcast: Jan Wouter Kleinjan

Welkom bij de eerste aflevering van de P+R (Paul de Vries en Rolf Westgeest) podcast die vanaf nu elke laatste dinsdag van de maand te beluisteren is.

Hierin spreken beide automotive-experts met een bekende of minder bekende gast over alles wat er speelt rondom de verkoop van auto’s. Online, de showroom, de toekomst, kansen en bedreigingen: Automotive E-Commerce wordt breed belicht en door de stevige stellingen die beide interviewers op hun gasten afvuren, kan het niet anders dan een dynamische en leerzame discussie opleveren.

P+R Podcast: Jan Wouter Kleinjan

In deze eerste aflevering hebben we Jan Wouter Kleinjan te gast. Met zijn lange carrière in de automotive heeft hij veel ervaring opgedaan, waar we uiteraard van kunnen leren. Jan Wouter is begonnen met een Automotive Managementstudie aan de Daarna startte hij met zijn eerste baan bij Nissan Europa waar hij zeven jaar heeft gewerkt. Vervolgens stond hij twee jaar bij Accenture onder contract, daarna als Directeur bij Mitsubishi, Cadillac, Corvette en HUMMER en ten slotte was hij als Directeur bij Alfa Romeo Nederland werkzaam!

Online carrière

Na deze functies begon zijn online carrière. Waar hij o.a. bij Autotrader.nl aan de slag ging. Zo kreeg hij Autoweek en NU.NL onder zijn hoede!

Kortom, een eerste podcastgast met een enorme ervaring binnen de (online) automotive waar we veel van kunnen leren!

Twijfel niet langer en beluister de podcast direct! Tot volgende maand!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retail oplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoop sites.