Welkom bij #DCDW

Welkom bij #DCDW

#DCDW staat voor Digital Car Dealer Workshop. #DCDW biedt een groot aantal diensten die als doel hebben de gebruiker beter te laten worden in de online automotive.

calldrip-logo (3).png

WOW! Bel je klanten automatisch binnen 30 seconden met Calldrip!

Direct ervaren

#DCDW

#DCDW staat voor Digital Car Dealer Workshop. #DCDW biedt een groot aantal diensten voor dealers en autobedrijven, zoals consultancy, coaching, scoring en proces reviews. Alle services hebben als doel om de gebruiker beter te laten worden in de online automotive. Zo helpen wij onze klanten om alles uit de kansen te halen die de online automotive ons biedt.

Onze producten zoals Calldrip, Call Track Manager en ons eigen CARMEN Automotive BDC laten dagelijks zien dat we het verschil kunnen maken in de online automotive. Het is niet de software die de totale oplossing brengt, maar de combinatie van de juiste training, begeleiding en content waarmee de verschillen worden gemaakt. #DCDW biedt het totaalpakket.

Meer over #DCDW

Onze diensten

Calldrip

Calldrip

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook Europese reseller zijn. Inmiddels hebben al meer dan 500 dealers en autobedrijven in Europa Calldrip omarmd.

Meer over Calldrip
CARMEN Automotive BDC

CARMEN Automotive BDC

Zeker weten dat je leads adequaat en professioneel opgevolgd worden en beschik je niet over een eigen KCC (Klant Contact Centrum) om dit te doen? Dan is ons Virtual BDC (Business Development Center) de oplossing.

Meer over CARMEN Automotive BDC
Consultancy

Consultancy

De missie van #DCDW is om de online automotive beter te maken, en dat vooral met mensen.De #DCDW-consultants zijn ervaren, komen uit de branche en weten op welke wijze zij jou kunnen helpen om meer sales uit online en telefonische leads te halen.

Meer over Consultancy

Laatste blogs

Waarom Marktplaats listings en Marktplaats Pro ook voor nieuwe auto’s zijn!
5 december 2022

Waarom Marktplaats listings en Marktplaats Pro ook voor nieuwe auto’s zijn!

Wil je kansen krijgen om te verkopen, dan moet je adverteren en heel actief zijn met je marketing! Velen van u weten dat ik onlangs ben gestart met een nieuwe Ligier Store in Doesburg. Een grote stap, want Ligier is voor mij een onbekend merk in een onbekend segment. Wat het nog wat lastiger maakt, […]

Lees verder
De verschillende “Tiers”​ in Automotive Marketing
28 november 2022

De verschillende “Tiers”​ in Automotive Marketing

Sam van Dalen verdient een Oscar voor zijn creativiteit, charisma en vakmanschap als videomaker In de automotive wordt veel geld geïnvesteerd in marketing. Importeurs, fabrikanten, dealers en soms ook verkopers maken reclame voor hun goederen en diensten. Vaak vinden wij dit normaal. Als je laat zien wie wat doet, weet je wellicht als dealer, autobedrijf […]

Lees verder
Een paar maanden verder, hoe staat het met Ligier in Doesburg?
22 november 2022

Een paar maanden verder, hoe staat het met Ligier in Doesburg?

Erover schrijven is makkelijker dan doen! Wij begonnen op 1 juli met een nieuw concept om brommobielen, wij noemen het nu citycars, van de merken Ligier en Microcar te verkopen in Doesburg, een plaatsje net over de IJssel in de Achterhoek. Zelf woon ik om de hoek, in De Steeg wat weer ligt aan het […]

Lees verder

De nieuwste ontwikkelingen van de automotive in jouw inbox

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.