Ariane L. Buining

Ariane L. Buining

"Energiek, open, creatief, in staat mensen en situaties goed aan te voelen en te doorgronden, problemen in de kern oplossen, gedreven, ambitieus en schuw enig risico niet."

Even voorstellen: Ariane L. Buining

Als bedrijfskundige en ondernemer ben ik altijd gefascineerd geweest door het optimaliseren van processen en het vereenvoudigen van taken. Een constant terugkerende uitdaging was het onderhouden van contact met (potentiële) klanten op een consistente en betrokken wijze, en klanten het gevoel gaf dat ze echt gehoord en gewaardeerd werden. Te vaak werden deze plannen en voornemens verstoord door de hectiek van alledag.

Maar hoe organiseer je nu effectief klantcontact zonder dat het veel moeite kost? Dit is waar VERA om de hoek komt kijken. Mijn naam is Ariane Buining en ik ben de oprichter van VERA, een afkorting voor Vision en Reality Advies. VERA begon als mijn eerste consultancybedrijf, waar ik in 2012 een boek publiceerde en trainingen gaf onder de titel "Trending Topic #SocialMedia voor Ondernemers". Toen was het gebruik van social media om interesse te wekken en producten aan te bieden nog toekomstmuziek, maar nu is het de norm.

Vandaag de dag is VERA geëvolueerd tot een virtuele assistent die taken uit handen neemt en contacten blijft opvolgen. Ze is zeer goed te instrueren en doet precies wat je vraagt. Tegelijkertijd kun je altijd real-time zien waar VERA mee bezig is. Het is een geruststellende gedachte dat de informatie beschikbaar is en dat ze direct om hulp vraagt als dat nodig is.

Benieuwd naar hoe VERA jouw bedrijf kan ondersteunen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op met Ariane