Het #DCDW event in antwerpen en almere 2023.jpg

Bedankt voor je aanmelding

Fantastisch dat je erbij zult zijn!

Hartelijk dank voor je aanmelding voor het #DCDW evenement in Antwerpen of Almere. We zijn verheugd dat je ervoor gekozen hebt om deel te nemen aan deze unieke ervaring. Tijdens de #DCDW ligt de nadruk op het uitwisselen van waardevolle kennis en inzichten. Dit garanderen we door inspirerende sprekers uit te nodigen die ieder een schat aan ervaring en expertise binnen hun respectievelijke vakgebieden in de branche met zich meebrengen. David Pilo staat klaar om je waardevolle tips te geven over hoe je beter kunt begrijpen waar je leads vandaan komen en hoe ze zich gedragen op je website. Andy Shield zal zijn inzichten en gegevens delen over de gebruikte automarkt en hoe er miljarden verloren gaan op papier. Ben je nieuwsgierig naar hoe de dag zal verlopen? Bekijk dan het onderstaande schema.

Nogmaals, dank voor je aanmelding. Namens Paul en het hele #DCDW Team

Bedankt voor je aanmelding voor het #DCDW event.jpg

Nieuwe line up van sprekers!🚗

De CX Awards

Nieuw in ons programma zijn de CX Awards! Een bekroning voor de beste Customer Experience in de wereld van autodealers en merken in Nederland. Wat hebben we gedaan? Samen met onze partners Carmen Automotive BDC, Vibber en Multi-Value hebben we meer dan 150 dealers en 30 automerken onder de loep genomen. Dit deden we door middel van online leadgeneratie, telefonisch contact na het zien van een advertentie, en zelfs fysieke bezoeken! Wie excelleert het meest en wat kunnen we leren om de online klant de allerbeste Customer Experience te bieden?

Pitches

Een gewaardeerd onderdeel van elk #DCDW Event zijn de pitches! Onze partners tonen u in slechts 5 minuten hoe zij bijdragen aan het verbeteren van de online automotive sector. Als deelnemer aan ons event mag u gratis aanwezig zijn, dankzij deze partners! En de beste pitch wint een cadeaubon ter waarde van 250 euro van Bol.com.

AANGEPAST: Florian Bauer CSO van Mobile.de

Florian Bauer CSO, (en dus geen Ajay meer) komt naar Almere om de visie van Mobility bij Adevinta wereldwijd te delen. Welke ontwikkelingen zien we bijvoorbeeld bij Mobile.de in Duitsland, het grootste automotive platform van Europa? En hoe kunnen we daarvan leren? Florian Bauer is CSO van Mobile.de en heeft veel ervaring opgedaan wereldwijd bij diverse automotive startups!

Brian Pasch

Voor de negende keer komt Brian Pasch naar Nederland! Telkens brengt Brian de nieuwste ontwikkelingen uit Amerika mee naar ons #DCDW Event. Hij weet deze ontwikkelingen uitstekend te vertalen naar wat wij ermee kunnen doen. We zullen uitgebreid ingaan op onderwerpen als Google Analytics 4 en nog veel meer!

Hielke Ytsma

AI mag natuurlijk niet ontbreken, en een van de meest belangrijke ontwikkelingen is spraakgestuurde AI bij CarQall. Hielke Ytsma, oprichter van CarQall, zal u graag meer vertellen over waarom hij denkt dat AI nieuwe, beter gekwalificeerde banen kan bieden aan medewerkers. Het belooft een inspirerende presentatie te worden om de online automotive sector te verbeteren!

Paul de Vries

Naast een introductie en een overzicht van alle grote ontwikkelingen in de online automotive wereld, zal Paul de Vries ook stilstaan bij de nieuwste ontwikkelingen binnen #DCDW en de Ligier Store Doesburg. AI speelt een grote rol in de diensten die #DCDW als bedrijf aanbiedt. Paul zal de introductie van Calldrip 3.0 bespreken, waarin AI zorgt voor coaching en training van uw medewerkers tijdens gesprekken.

Mis dit inspirerende event niet en schrijf u vandaag nog in via de volgende link: https://www.dcdw.nl/dcdw-event-almere/. Wij zorgen voor uw toegangskaarten namens u en uw bedrijf. Uiteraard is deelname met meerdere collega's ook kosteloos mogelijk.

🕘 Inloop: Vanaf 09:30 uur ⏰ Eventduur: Tot ongeveer 16:30 uur

Tijdens het event zorgen we goed voor jullie met een heerlijke lunch, aangeboden door onze Premium Partners: 2dehands.be in Mechelen en Marktplaats in Nederland.

Het #DCDW event wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande partners

Calldrip
Marktplaats
2dehands
UCC
Vinacles
Autotelex
RDC
Autochat
Autorola
Rhino
AdCalls
CarQall
Cargarantie
WALCU
CARMEN Automotive BDC
Fotoproto