Bonuspodcast George Nenni: Presentatie van George Nenni over o.a. Google My Business tijdens het #DCDW event in Gent!

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat op een hele andere manier. We hebben namelijk de live presentatie van George Nenni tijdens het #DCDW event in Gent. Ideaal om nog een keer te beluisteren of, mocht je het  event gemist hebben, alsnog te beluisteren. 

De presentatie van George Nenni over o.a. Google My Business

In deze educatieve sessie van het #DCDW event in Gent neemt de Amerikaan George Nenni (expert in online automotive USA) de deelnemers in ruim een uur mee in alle tactieken inzake Google My Business en op welke wijze je daar gevonden wil worden! Een echte aanrader voor mensen die werkzaam zijn in de (online) automotive! Pak je aantekeningenboekje er maar bij en veel luisterplezier!

Het oktober event met Brian Pasch op 5 en 6 oktober

Over een kleine maand is het tijd voor het oktober event! 

Tijdens dit #DCDW event in oktober worden er verschillende presentaties gegeven. Denk hierbij aan presentaties/paneldiscussies over onderwerpen als voorraad, de online automotive anno nu, nieuwe tools en consumentengedrag. Deze presentaties/discussies worden gehouden door branchegenoten met passie voor hun vak. Zoals: verkopers, marketeers, managers en directeuren. De aanwezigen zijn allemaal automensen pur sang, onder andere werkzaam voor merkdealers, universele autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen die hun expertise uitwisselen. Zo is het #DCDW event het perfecte evenement om te netwerken en connecties te maken/op te bouwen in de (online) automotive branche.

Wil je deelnemen? Meld je dan snel aan via: https://www.pauldevries1972.nl/dcdw-event

Bedankt voor het luisteren naar deze aflevering van onze podcast. Volgende week uiteraard weer een nieuwe podcast met dezelfde missie: de online automotive beter maken!

Bekijk hieronder de video van de presentatie van George Nenni tijdens het #DCDW event in Gent! Ga je hem kijken? Doe dan meteen een duimpje omhoog en abonneer op het YouTube kanaal van Paul de Vries!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip, CARMEN BDC en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retailoplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoopsites.

Waarom kiezen voor Spincar?

Auto kopen anno 2021? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl”