Jeroen Dols van AM-I

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag hebben we Jeroen Dols te gast. Hij is bekend van Mulder Mazda maar natuurlijk ook van CarStock, een programma waar ik een ontzettend warm hart voor heb. Het gaat namelijk over het publiceren van nieuwe auto’s en dat heeft natuurlijk niets te maken met korting maar juist met het laten zien met alles wat je in de pijplijn/op voorraad hebt. Jeroen ontzettend leuk dat je er bent! Kun je jezelf kort even voorstellen, wie je bent en wat je doet?

Voorstellen Jeroen Dols

Mijn naam is Jeroen Dols. Ik ben in 2007 gestart in het familiebedrijf Mulder Mazda. Ik zeg eigenlijk altijd gekscherend dat ik 10 jaar lang frustraties heb opgebouwd omdat we altijd met processen bezig zijn in plaats van met de klanten. Daardoor dacht ik in 2017/2018 ik moet echt wat anders doen. Daarom ben ik destijds begonnen met mijn eigen bedrijf, AM-I, waarmee ik software heb ontwikkeld zodat ik die processen heb kunnen automatiseren. Toen heb ik een directeur op het autobedrijf aangesteld die daar nu volledig mee bezig is. Momenteel richt ik mezelf dus 100% op AM-I. 

Online adviesgesprek

Het online adviesgesprek hebben we begin 2020 geïntroduceerd. Hierbij was het doel om als autobedrijf tijdens de corona periode toch nog in contact te kunnen blijven met je klanten. Dit werd succesvol gelanceerd, veel klanten deden mee, maar toch zagen we dat het pro-actieve gebruik, dus een directe klant die zelf een online adviesgesprek aanvraagt, tegenviel. Wat daarentegen wel goed aan dit online adviesgesprek werkte, is dat je als klant de mogelijkheid hebt dat als je om de een of andere reden niet naar de showroom kan komen, je een videogesprek kan starten en vervolgens via cobrowsing samen de auto kunt bekijken. Zo bouw je toch een persoonlijke band op die van meerwaarde is als dealer. 

Jeroen, dankjewel voor je komst. Volgende week uiteraard weer een nieuwe gast en een nieuwe podcast met dezelfde missie. De online automotive beter maken! Tot volgende week!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip, CARMEN BDC en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retailoplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoopsites.

Waarom kiezen voor Spincar?

Auto kopen anno 2021? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl”