Kees van den Berg TaggleAuto

Aandacht voor de klant begint met aandacht voor de advertentie!
Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast in Ede Kees van den Berg, commercieel directeur van Internet Service Nederland, oftewel TaggleAuto. Niemand kent ISN, maar iedereen kent Taggle. Kees, kan je de luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Videopresentatie
“ISN bestaat ruim twintig jaar. Met TaggleAuto zijn we zeven jaar actief in de automotive branche. TaggleAuto is gespecialiseerd in geautomatiseerde online voorraadpresentatie voor autobedrijven. Een de bekendste functionaliteiten is de diashow met een voiceover. Een kleine 35% van de consumenten kijkt de presentatie volledig uit. Dat is een hoog percentage. In maximaal 60 seconden krijgen ze een goed beeld van de auto. Autobedrijven zetten hun volledige voorraad in de app. Wij maken van elke auto automatisch een presentatie. Het autobedrijf kan vanuit de app direct een presentatie of een persoonlijke video delen met een klant.”

Video verkoopt
“Het is mogelijk om direct met de TaggleAuto-app live video’s te maken. Een persoonlijke videoboodschap is een effectieve manier om een auto onder de aandacht te brengen. Door de waan van de dag lukt het niet altijd om elke auto goed te presenteren. Bedrijven pakken vaak de langstaanders eruit, of de auto’s die ze leuk vinden om in beeld te zetten, terwijl het voor elke auto werkt. Er zijn verkopers die pertinent niet in beeld willen. Ik denk dat bedrijven daar bij het aannemen van nieuw personeel heel duidelijk een stelling over moeten innemen. Video is nodig om een auto te verkopen. Voor autobedrijven is het een manier om hun onderscheidend vermogen te vergroten.”

Tekstgenerator
“Kortgeleden hebben we een automatische tekstgenerator gelanceerd. De tekstgenerator maakt een pakkende omschrijving van de auto. Ook als je vergelijkbare voertuigen aanbiedt, zijn de teksten allemaal anders. Met deze nieuwe toevoeging kan je volledig geautomatiseerd pakkende advertenties maken. Een goede omschrijving van een auto is een must. Het is aandacht die je geeft aan de koper. Voordat je bij die koper bent, moet je eerst aandacht geven aan je advertentie. Wij bieden het autobedrijf alle instrumenten aan om dat zo gemakkelijk mogelijk te doen.”

Kees, dankjewel, ik vond het een leuk gesprek, en ik denk dat onze luisteraars er veel aan hebben. Hartstikke leuk dat je hier was. Volgende week weer een aflevering van de podcast.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

MarktplaatsActivleaseUCCCalldrip en UnameIT

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij werken samen met de beste leasemaatschappijen, banken en dealers om maatwerkoplossingen te bieden aan de mkb’er en zzp’er. Mobiliteit met scherpe leaseprijzen, hoge inkoopkortingen en een grote voorraad leaseauto’s die snel leverbaar zijn.

UnameIT is de bedenker, bouwer en leverancier van het leadmanagementsysteem LEF, het CRM-systeem SAM en het offertesysteem GSF! Onze medewerkers werken met veel passie aan onze producten en kennen de branche. Het zijn stuk voor stuk echte specialisten. We willen de allerbeste tools maken waar onze klanten écht mee geholpen zijn. Door deze gedrevenheid zijn onze producten mooier, branchespecifieker, functioneler en toegankelijker dan u verwacht. Meer info op UnameIT

Calldrip is een rapid respons tool die de verkoper in staat stelt om direct, snel en effectief met je klanten in contact te komen! Vele importeurs zoals Hyundai, Opel en Toyota gebruiken Calldrip al succesvol.

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used
Car Controller je tot de beste in je vak!