Podcast 314 – Jonathan Colletta van UnameIT

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met onathan Colletta van UnameIT. Jonathan, leuk dat je er bent. Wil je jezelf voorstellen aan iedereen die jou en UnameIT nog niet kent?

Automotive Marketing

In deze podcastaflevering bespreken Paul en Jonathan verschillende aspecten van online marketing voor de autobranche. Ze behandelen onderwerpen zoals het effectief gebruik van Google Ads en het belang van Google Analytics om waardevolle inzichten te verkrijgen. Een goede landingspagina en het opbouwen van merkvertrouwen zijn cruciaal voor het aantrekken van potentiële klanten. Ze gaan ook in op de uitdagingen en voordelen van geautomatiseerde marketingtools, en benadrukken het belang van educatie en strategie in marketing.

Analytics 4

Jonathan benadrukt het belang van het meten van engagement en het gebruik van Google Analytics 4 voor het behalen van succes in de online automotive. Het begrijpen van de behoeften van klanten en het creëren van relevante content en advertenties zijn essentieel om effectief te zijn in online marketing. Ze bespreken ook de rol van Performance Max en hoe het kan bijdragen aan het bereiken van marketingdoelen.

marketingstrategieën

Naast het bespreken van marketingstrategieën, delen Paul en Jonathan het belang van regelmatige contact met klanten. Deze contact momenten helpen om de marketinginspanningen beter af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen en stellen klanten in staat om het belang van marketing te begrijpen voor hun groei en succes.

Jonathan, bedankt voor jouw komst naar de podcaststudio. Luisteraars bedankt voor het luisteren. Volgende week is er weer een nieuwe podcast met een nieuwe gast.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldripCARMEN Automotive BDC en Vinacles

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom kiezen voor Vinacles?

Vinacles biedt verschillende diensten met als doel uw automotive gerelateerde werkprocessen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Door middel van de verschillende applicaties en diensten faciliteert Vinacles in de complete optimalisatie van uw bedrijfsproces op één platform. Denk hierbij aan Garage en Fleet-managementsystemen, RDW-diensten, Occasion remarketing, Voertuigdata en Import- en export.