Autodata sponser van de Internet Sales Group! #ISG20 op 25 april in Almere.

Autodata is sponser van de tweede #ISG20 Internet Sales 20 Group powered by Nieuweautokopen.nl

Onlangs organiseerde Nieuweautokopen.nl met groot succes de eerste Nederlandse Internet Sales Group meeting waarin 20 dealers samen met ons een dag gingen brainstormen over de kansen die online brengt in de dealershowroom. Met concrete voorbeelden, best practices en demonstraties was het een zeer geslaagde dag. Conclusie van alle deelnemende dealers en sprekers was dat we dit snel weer moeten doen!

De tweede #ISG20 organiseren wij op 25 april en Autodata Nederland in de persoon van Erik van de Heuvel heeft de tweede editie geadopteerd waardoor de deelnemers gratis mee kunnen doen aan dit unieke evenement. De line-up met sprekers is  redelijk bekend:

  • Erik van de Heuvel – Autodata
  • Tieme Veen – Nieuweautokopen.nl – Onderwerp: wat zijn leads?
  • Rogier Smulders – Gaspedaal.nl en TMG – Analytics en cijfers
  • Paul de Vries – Nieuweautokopen.nl – Zero Moment of Thruth
  • Spreker ?
  • Spreker ?

De #ISG20 is op 25 april, locatie Van der Valk Almere en omvat een hele dag met de beste specialisten op online automotive gebied! Wat de Internet Sales Group G20 bijzonder maakt is dat alle sprekers NIET mogen pitchen, dus hoe goed je product dan wel is, de missie is kennis met elkaar delen.

Aanmelden? Kan via deze link. Maximaal 20 dealers/directeuren per dag. Uitnodiging op basis van merk/regio(geen directe concurrenten van elkaar)

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC