Blog: Kijkt u weleens naar uw SERP?

Wat vindt u belangrijk online?

SERP staat voor Search Engine Result Page, oftewel hoe vaak komt uw content naar voren op de eerste pagina van (liefst) Google, Bing en consorten?

SERP’s zijn er in verschillende maten en vormen, de belangrijkste is de SERP’s van uw eigen website, deze is primair. Het is een vrij makkelijke formule om te bepalen hoe uw pagina het doet. Bestaat uw website uit 5 pagina’s, dan maakt u 5x kans, bestaat deze uit 100 pagina’s, enfin u snapt het….. Elke occasion en nieuwe auto op voorraad wordt dan ook automatisch een kans om meer SERP’s te scoren en vanuit daar een VDP te scoren, waaruit weer leads komen en die weer resulteren in…orders.

Enfin ,ook deze formule is een no brainer. Uw website moet dan wel conform de laatste html- en seo-waarden worden opgemaakt. Elke pagina dient zijn eigen titel en unieke content te hebben en dit geldt ook voor alle VDP’s binnen de eigen website. Elke occasion de titel ‘Occasion’ geven werkt dus niet, dat is hetzelfde als de showroom deur dicht doen om 16:00 uur.

SERP’s heb je ook via social media, Facebook, twitter, youtube en occasionportals. Hoe meer afdrukken je kunt maken, des te meer kans. Het is online een vrij eenvoudige rekenmethode: diegene die het meeste kan creëren op basis van een SERP, kan uiteindelijk de meeste orders doen. Zo simpel is het.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC