Blog: NADA 2014 gaat beginnen met….keuzestress!

Zoveel workshops om te kiezen!

Masthead_18

Vandaag begint in een KOUD New Orleans de NADA2014 met als motto: “Accelerate Your Business’ One Liners kunnen die Amerikanen wel! Het programma begint om 12:30, waar wij beginnen zelf om 10:00uur met een meeting met een Nederlands bedrijf om samen met ons(Nieuweautokopen.nl) een aantal zaken te bespreken waar wij wellicht in kunnen participeren, erg wazig ik weet het!

Workshops
Dan beginnen de workshops en aangezien ik alleen de workshops bezoek op het gebied van Internet/Marketing ontstaat vandaag al het probleem. Er zijn twee workshops die ik absoluut wil zien, echter het programma laat dan geen ruimte meer in de komende dagen om één van beide te zien, als ik al die andere ook nog wil zien! De keuze is eigenlijk, kies ik voor Conversieoptmalisatie of toch die Ipad in de showroom? Wat zou jij doen?

Lees ook

Waarom de ‘two way connection’ van Marktplaats belangrijk is!
7 augustus 2023

Waarom de ‘two way connection’ van Marktplaats belangrijk is!

31 juli 2023

Vakantie!

24 juli 2023

Help, ik heb unieke kopers nodig!

17 juli 2023

De CX Awards: wie is de beste dealer qua verkoop?