Blog: op bezoek bij Mobile.de

Twee dagen in Berlijn

De afgelopen twee dagen ben ik op bezoek geweest bij Mobile.de in Berlijn. Een van de leuke dingen nu om onderdeel te zijn van eBay Inc. Je komt nog eens ergens!

Ebay Berlin
De eerste dag heb ik de visie uit mogen leggen van Nieuweautokopen.nl en waarom wij werken zoals we werken! Of te wel, waarom zien wij de lead niet als een eindpunt, maar als een startpunt van een dialoog! Uiteraard hebben wij daarna uitgebreid de website bekeken, de front-end, hoe zit de conversiefunnel eruit, en waarom laten jullie het ‘voordeel’ zo groot zien en allerlei andere vragen werden er gesteld!
Dat maakt het ook gelijk leuk, je krijgt van zoveel andere inzichten en ideeën dat jezelf ook weer gelijk zaken wil aanpassen om Nieuweautokopen.nl beter te maken!

Daarna de hele back-end bekeken, ons Internet Lead Management Systeem, welke ons grote voordeel is om dealers te helpen om online beter te worden en meer leads om te zetten in sales. Ook daar kwamen wij tot de conclusie dat wij op de goede weg zitten, om de dealer te helpen om beter te worden!

Vrijdag
De laatste dag heb ik achter de schermen mogen kijken bij eBay Duitsland en Mobile.de, de nieuwe ontwikkelingen kunnen en mogen zien, en mijn advies mogen geven, hoe ik het als autoverkoper zie, en hoe wij dat beter kunnen maken voor de dealers en verkopers. Al met al heb ik veel kunnen en mogen leren in de afgelopen dagen om Nieuweautokopen.nl wederom beter te maken, met de ervaringen vanuit Mobile.de, toch de grootste automotive website van Europa! En hopelijk hebben wij ook bij kunnen dragen om daarin ons steentje bij te dragen!

Selling cars online
Wat ook leuk was, dat het boek:’auto’s verkopen in het digitale tijdperk’ (te bestellen via Webuildretail) zo goed ontvangen werd hier. Ik had een paar engelse versies meegenomen, dus ik ben ervan overtuigd dat het hier dezelfde impact kan hebben welke het bij ons had!

Selling Cars online

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC