Dag 3 van #autocon2013 met Brian Pasch @automotiveseo

Dag3 van de Autocon 2013

Rick Case Honda
Op deze laatste dag van Autocon2013 was de aftrap voor Richard Bustillo, de General Manager van Rick Case Honda. De houders van het wereldrecord van nieuwe Honda verkopen in 1 maand, van meer dan 1200nieuwe Honda’s in 1 maand, vanuit 1 vestiging! En waar ging het om? De cultuur binnen Rick Case en de absolute wil om elke dag beter te worden!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NLWZy1tDbeg]

Truecar
Daarna twee presentaties gehad van zowel Truecar, als Carwoo. Waar Carwoo gewoon tegenviel, was Truecar weer een openbaring! Waar Truecar in het verleden veel commentaar heeft gehad, was dit onder leiding van Ken Potter een nieuwe start!

KeyNote
De keynote sessie was van Tom ZIglar, zoon van….ja ik kende hem niet, maar de presentatie over al weer het trainen van je mensen was inspirerend en interessant! Onder de lunch wederom een presentatie van een Honda dealer. Waar Rick Case de meeste winst maakt van alle Honda dealers, verkoopt Paragon de meeste Honda’s in de wereld! Het geheim daarvan ligt in de werkplaats………en voordat iedereen weer gaat zeggen dat je liever winst hebt….je kosten zijn wel wat anders in New York qua huur/onroerend goed en personeel dan in Miami….

Digital Dealer Magazine
De laatste twee sessies gingen over de psychologie in combinatie met een hogere website conversie. Nu had ik deze sessie vorig jaar ook gehad, maar het zijn net die twee nieuwe dingen die ik volgende week gelijk ga uitbreiden! De laatste was Phil Sura, diegene die al eens een keer een item in Digital Dealer Magazine aan ons had gewijd! Zijn presentatie ging over preroll video en VSEO, erg goed om te zien, dat ik wederom weer een hoop nieuwe dingen kan doen!

Einde
Di was het weer de Autocon2013 van Brian Pasch en Carrie Hemphill en wij bedanken hun voor alle kennis en gastvrijheid! Tot volgend jaar en ook dan zullen we de informatie niet in Las Vegas houden….

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC