De nieuwe Alfa Romeo Giulietta 2013 LPG met 20% bijtelling

Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo 120 LPG met 20% bijtelling

De brandstofprijzen zijn in Nederland regelmatig onderwerp van gesprek. Als gevolg van diverse ontwikkelingen in de wereld blijven de prijzen stijgen. Een brandstof die dan vooral niet vergeten mag worden is LPG. Alfa Romeo speelt hierop in door de Giulietta af-fabriek te voorzien van een LPG-installatie. De Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo 120 LPG staat vanaf € 27.050,- in de prijslijst. Ook voor auto’s op alternatieve brandstof is Nieuweautokopen.nl het juiste adres.

De Alfa Romeo Giulietta range is uitgebreid met de 1.4 Turbo 120 LPG. Door de toepassing van LPG af-fabriek heeft het merk een forse reductie in de CO2 uitstoot kunnen behalen van maar liefst 17 g/km naar 132 g/km. Hiermee heeft deze Bi-Fuel versie een A-label, maar nog veel belangrijker is dat deze versie voor het gehele jaar 2012 voldoet aan de 20% bijtellingsklasse. Deze Bi-Fuel versie is uitgerust met een LPG-G3 installatie waardoor de auto in de zeer gunstige klasse voor de motorrijtuigenbelasting valt.

Full-size benzinetank
De LPG-tank is geplaatst in de ruimte van het reservewiel en heeft een maximale vulcapaciteit van 38 liter. Samen met de full-size benzinetank is een actieradius mogelijk van ruim 1.400 kilometer. Met de komende wintersportvakantie is dit een comfortabele gedachte voor zowel de particuliere eigenaar als de zakelijke berijder.

Goedkoper rijden
Met het huidige brandstofprijsniveau is de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo 120 LPG een zeer aantrekkelijk aanbod als alternatief voor benzine- en dieselmotoren. Zo is de meerprijs van € 1.800,- ten opzichte van de Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo 120 benzine al bij 15.000 kilometer ruim terugverdiend.  Wie zijn LPG-gestookte Giulietta bij Nieuweautokopen.nl of Nieuwealfaromeokopen.nl koopt, zou nog wel eens eerder voordeel kunnen hebben omdat beide webwinkels vaak goedkoper kunnen aanbieden dan dealers.

Offerte
In samenwerking met Travelcard levert Alfa Romeo bovendien een speciale prepaid tankpas met een tegoed van € 1.000,-. Hiermee kan zowel de particuliere als zakelijke rijder benzine en LPG tanken bij alle tankstations in Nederland. De Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo 120 LPG is leverbaar vanaf € 27.050,-. Voor de exacte prijs bij Nieuwealfaromeokopen.nl en Nieuweautokopen.nl kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC