Een gebruikte auto online kopen?

Afbeelding

Een gebruikte auto online kopen?

Een gebruikte auto online kopen en verkopen? Dat kan al zult u zeggen! Dat klopt, websites zoals Marktplaats, Autotrader zijn er groot mee van geworden. Echter dat zijn websites die advertenties plaatsen waarna het hele proces van verkoop offline plaatsvind. Bij de particulieren, autobedrijven etc. De “zaterdagse” Telegraaf is gewoon vervangen voor de digitale -alleen dat niet van de Telegraaf- en verder bleef alles bij het oude.

Nu hebben wij bij Nieuweautokopen.nl al de online verkoop van nieuwe auto’s redelijk onder de knie. Elke maand is weer een beetje beter als dezelfde maand van vorig jaar en we leren daardoor een hoop. Hoe het wel moet en vooral hoe het niet moet!

Wij ruilen daarbij natuurlijk een hoop gebruikte auto’s in, auto’s die zijn weg weer moeten vinden naar dealers, universelen, handelaren, veilingen etc. Eigenlijk zonde! Daarom gaan wij binnenkort starten met het platform Directauto.nl. Een online platform waar het wél mogelijk moet zijn om online een gebruikte auto te kopen voor de particuliere consument. Eerst in beta en vrijsnel daarna met een bestelknop en alles wat daarbij hoort! Voor een particuliere consument komen er naast een hogere prijs ten opzichte van het “handelaren” circuit natuurlijk een hoop andere zaken bijkijken die het niet echt gemakkelijk maken. (garantie, aansprakelijkheid ect)

Voor Directauto.nl moeten wij het verkopen van gebruikte auto’s opnieuw uitvinden. Want alles moet online:  “de verkooppitch”  “de(video)bezichtiging” “de technische inspectie” Alles zal transparant en eenvoudig moeten zijn, om het een kans van slagen te geven! Aangezien wij bij Directauto.nl geen showroom hebben en de auto’s op een afgesloten bewaakt terrein staan, wat uitermate klantonvriendelijk is, zijn wij genoodzaakt om het anders te gaan doen!

Dus hou ons de nabije toekomst in de gaten in onze eerste stappen in deze voor ons nieuwe markt!

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC