Gaat u met Nieuweautokopen.nl mee op studie reis naar Autocon 2013 in Las Vegas?

Nieuweautokopen.nl en Brian Pasch nodigen u uit voor Autocon 2013 in Las Vegas.

Op 4, 5 en 6 september houdt Nieuweautokopen.nl een volledig verzorgde reis naar de Autocon 2013, de jaarlijkse AutoConnections Conference in Las Vegas. Tijdens deze drie dagen durende bijeenkomst kunt aan de hand van diverse workshops en presentaties leren hoe u het beste uit de diverse afdelingen van uw bedrijf kunt halen. Ook kunt u er waardevolle informatie op doen over het gebruik en belang van online voor het dealerbedrijf.  Sprekers zijn o.a. specialisten op SEO, SEM, Social Media en dealerwebsites.

[youtube=http://youtu.be/lXigWq6Yq8k]

Voor de Nederlandse delegatie zal Brian Pasch, goeroe in digitale marketing,  een speciale meeting houden waarin hij zijn laatste denkbeelden en visies vertaalt naar de specifieke situaties in de Nederlandse autobranche.

Naast het bijwonen van presentaties en workshops is er de mogelijkheid om in de exposantenhal kennis te maken met onder meer leveranciers van specifieke online behoeftes die met hun diensten het moderne dealerbedrijf verder kunnen helpen. Denk daarbij aan leveranciers van dealerwebsites zoals Dealer.com en VinSolutions, maar ook leveranciers van call center software, chat software of mobiele websites. Op vrijwel elke vraag is wel een technologisch antwoord beschikbaar.

Minstens zo boeiend zijn de ontwikkelingen op het gebied van Klant Contact Centers. In de VS zijn autobedrijven al vele malen verder met het bieden van extra service aan zijn klanten dan wij in Nederland. De nieuwste inzichten op dit vlak en bijvoorbeeld op het gebied van BDC (Business Develop Center) die zowel in sales als in after sales al vele jaren operationeel zijn, zullen u ongetwijfeld aan het denken zetten.

[youtube=http://youtu.be/Yu0QGpecOXA]

Nieuweautokopen.nl heeft plaats voor maximaal 15 deelnemers aan deze boeiende, leerzame en geheel verzorgde, vijfdaagse studiereis naar Las Vegas. Overnacht wordt in het luxueuze Aria Resort & Casino. De heenreis is op 3 september, de terugvlucht vindt plaats op 7 september. Bijdrage aan deze studiereis is  € 3.300,–, exclusief BTW. Bij de reissom zijn inbegrepen de vlucht, hotelovernachtingen, toegangsbewijzen voor de driedaagse conferentie en alle transfers.

Meer info? Paul@nieuweautokopen.nl

Lees ook

#DCDW invest in people
15 februari 2024

Waarom je wel moet investeren en de tijd moet nemen!

Eindelijk winst #DCDWeekupdate
9 februari 2024

Eindelijk winst

1 februari 2024

Daar zitten we weer!

25 januari 2024

Aandeelhouder Carmen Automotive BDC